logo as
   [935] ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΟΝΤΡΑ ΟΠΟΛΕ 0-1  [933] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1-0  [934] LKP ΜΟΤΟΡ ΛΟΥΜΠΛΙΝ - ΣΧΡΟΜΠΡΙ ΓΚΛΟΓΚΟΒ 1-0  [932] ΑΛ ΦΑΙΧΑ - ΑΛ ΤΑΙ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία στη Γαλλία!
 28/7/2016

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΑΕΚ
Η Σεντ Ετιέν κέρδισε στο... τσακ το ευρωπαϊκό εισιτήριο, τερματίζοντας στην έκτη θέση του Σαμπιονά. Ενισχύθηκε με τους Μ’ Μπενγκ (αριστερός μπακ), Γκάμπριελ (δεξιός μπακ) και Νταμπό (αμυντικός χαφ), ξεχωρίζουν ο εξτρέμ Χαμούμα και ο στόπερ Πέρεν.
Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη, όμως η κλήρωση δεν ήταν με το μέρος της, αφού στο δρόμο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα βρει μπροστά της τη Σεντ Ετιέν! Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε και την Κυριακή όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του και τους είδε να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, πριν την αναχώρηση για τη Γαλλία.
Κόντρα λοιπόν στην γαλλική ομάδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει τον «δικέφαλο» με 4-2-3-1, έχοντας τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλο και Ντίντακ Βίλα στα άκρα από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Τσιγκρίνσκι και ο Κολοβέτσιος. Σιμόες και Γιόχανσον θα έχουν τον νευραλγικό ρόλο των αμυντικών χαφ, με τους Μπαρμπόσα, Βάργκας στα άκρα και τον Μάνταλο σε ρόλο μεσοεπιθετικού πίσω από τον Πέκχαρτ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή της ελληνικής ομάδας, συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Αραβίδης και Mπακασέτας. Έκτός έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες. Οσον αφορά τους γηπεδούχους; Ο Γκριστόφ Γκαλτιέρ θα εμπιστευτεί το 4-3-3 με τους Ρουφιέ, Τεοφίλ, Περέν, Πογκμπά, Πολομά, Σελνάες, Νταμά, Λεμουάν, Τανάν, Χαμούμα και Μπέριτς.
NO BET