logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Για σκορ-πρόκρισης η Ρεάλ Μαδρίτης!
 18/1/2017

ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΑΛΑΒΕΣ
Ομάδα… Κυπέλλου η Αλκορκόν και το έδειξε ξανά, αποκλείοντας μετά την Εσπανιόλ και την Κόρδοβα. Θα συνεχίσει να κάνει εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός άλλη μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας μετά την Εσπανιόλ;

Δεν έχει εύκολο έργο, έχει και τη ρεβάνς εκτός, αν και αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν εμπόδιο (πήρε τρεις σερί προκρίσεις εκτός). Η Αλκορκόν «καίγεται» περισσότερο για την παραμονή της στη Σεγούντα (στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη), αλλά τώρα που έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου της έχει ανοίξει η όρεξη. Σταθερά εκτός ο στόπερ Πάες.

Πώς προκρίθηκε
ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΚΟΡΔΟΒΑ
Πέρασε την Κόρδοβα με ισοπαλία 0-0 εντός και νίκη 1-2 εκτός.

Μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει η Αλαβές, αφού ήταν η τυχερή της κλήρωσης, καθώς της «έκατσε» η μοναδική ομάδα της Σεγούντα και μάλιστα με τη ρεβάνς στην έδρα της. Θεωρητικά τυχερή βέβαια, αφού η Αλκορκόν έχει φανεί επικίνδυνη στο Κύπελλο.

Η Αλαβές προέρχεται από ήττα στο Βίγκο, στο πρωτάθλημα, αλλά εκεί αισθάνεται σχετικά άνετη, καθώς έχει απομακρυνθεί αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι δίνει έμφαση στο Κύπελλο και πάει στη Μαδρίτη με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης. Ο αμυντικός Λαγκουάρντι που τραυματίστηκε στο Βίγκο είναι έτοιμος.

Πώς προκρίθηκε
ΑΛΑΒΕΣ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Πέρασε την Λα Κορούνια με δύο ισοπαλίες, στα εκτός έδρας γκολ. 2-2 εκτός, 1-1 εντός.

ΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ
Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ρεάλ. Μετά από αήττητο σερί 40 αγώνων, οι «μερένγκες» έχασαν στη Σεβίλλη, αλλά η πρωτοκαθεδρία στην Πριμέρα δεν χάθηκε, ακόμη και με ματς λιγότερο.

Στροφή και πάλι στο Κύπελλο όπου η Ρεάλ θέλει πρόκρισης απέναντι στη Θέλτα για να πάει χωρίς… άγχος στο Βίγκο για τη ρεβάνς. Χάμες και Ίσκο έχασαν το ματς με τη Σεβίλλη και είναι αμφίβολοι και για το Κύπελλο. Σταθερά εκτός Μπέιλ και Πέπε.

Πώς προκρίθηκε
ΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Πέρασε την Σεβίλλη με νίκη 3-0 στη Μαδρίτη και ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας.

Θέλει να βάλει δύσκολα στην Ρεάλ η Θέλτα, η οποία πιστεύει πως αν πάρει ένα ανατρέψιμο σκορ στη Μαδρίτη θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς στην έδρα της. Η Θέλτα είναι σε σούπερ κατάσταση και έχει μπει στο 2017 με 4 νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κάτι τρέχει με τον μέσο Ορεγιάνα. Αν και έχει αποθεραπευτεί, είναι εκτός αποστολής στα τελευταία ματς και τη Δευτέρα ο κόουτς Μπερίσο δεν τον άφησε να προπονηθεί… Αμφίβολο αν θα προλάβει να επιστρέφει ο μέσος Πάμπλο Ερνάντες.

Πώς προκρίθηκε
ΘΕΛΤΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Πέρασε εύκολα τη Βαλένθια. Κέρδισε 1-4 εκτός και 2-1 εντός.