logo as
   [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πονταρίσματα στους γηπεδούχους
 24/2/2017

ΝΑΝΤ-ΝΤΙΖΟΝ
Αδικήθηκε η Ναντ στο 1-1 με τη Μετς. Όχι μόνο γιατί υπερείχε στη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε ευκαιρίες και σκόραρε με τον Ρονζιέ, αλλά κυρίως γιατί ο ρέφερι την έστησε στα έντεκα μέτρα για ανεξήγητο λόγο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις. Θα έπρεπε δηλαδή να έχει δεύτερη νίκη στη σειρά, αντ' αυτού έμεινε με 1-2-2 στα τελευταία πέντε. Ο Κονσεϊσάο θέλει περισσότερα από κάποιους παίκτες και κάποιοι θα φάνε πάγκο (Στεπίνσκι). Τιμωρημένος ο στόπερ Τζιτζί.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΕΤΣ-ΝΑΝΤ 1-1

91'πεν. Ντιαμπατέ - 68' Ρονζιέ

Η Ντιζόν δεν ήταν μακριά από το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λιόν και το τελικό 4-2 ήταν βαρύ για την προσπάθεια που κατέβαλε. Γύρισε το εις βάρος της 1-0 και μέχρι το 80' είχε το προβάδισμα. Εξελίχθηκε ωστόσο εφιαλτικά το τελευταίο δεκάλεπτο και η ήττα, τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δεν αποφεύχθηκε. Πλέον έχει δεχθεί περισσότερα από 40 γκολ! Πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφού λείπουν ο χρήσιμος Αμπέντ, ο επιτελικός Μαρτέν και τιμωρημένος Μαριέ.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΙΌΝ-ΝΤΙΖΌΝ 4-2

11', 80' Τολισό, 84'πεν. Λακαζέτ, 90' Φεκίρ - 30' Ταβάρες, 48' Ντιονί

• Η Ναντ μετρά εννέα under στα δέκα τελευταία ματς.
• Η Ντιζόν μετρά έξι over στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς.
• Στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες επαληθεύτηκε το under.

ΝΙΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Η Νις παραμένει βραχνάς για Μονακό και Παρί, αφού πέρασε και από την έδρα της Λοριάν (1-0), συμπληρώνοντας 3-3-1 στα επτά ματς του '17. Το 1-0 απέκτησε έξτρα αξία από τη στιγμή που από το 68' έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Απείλησε και απειλήθηκε, είχε σ' εξαιρετική βραδιά τον γκολκίπερ Καρντινάλ. Εντός είναι η μόνη αήττητη ομάδα (10-3-0)! Το υπόλοιπο της σεζόν χάνει ο φορ/αρχισκόρερ Πλεά, τιμωρημένος ο Μπαλοτέλι. Μοιραία μόνος φορ απέμεινε ο Τ.Δώνης! Σταθερά εκτός ο δεξ.μπακ Περέιρα.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ 0-1

15' Σιπριέν

Με τον Γκασέ στον πάγκο η Μονπελιέ μετράει τρεις νίκες και ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει. Κόντρα στη Σεντ Ετιέν έκανε την ανατροπή για να φτάσει στο 2-1 και να πλασαριστεί πλέον στο μέσο του πίνακα. Μετά την ισοφάριση έπαιξε με παίκτη περισσότερο, συγκυρία που εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας εκ νέου. Δεν είχε νίκη εκτός μέχρι το 3-0 επί της Νανσί προ 2 εβδομάδων. Λείπει μονάχα ο μπακ Ρεμί και μακροχρόνια ο φορ Νινγκά. Εξέτισε ο μεσοαμυντικός Ντεπλάν.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΟΝΠΕΛΙΈ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΈΝ 2-1

49' Λαν, 68' Μουνιέ - 12' Μονέ-Πακέ

• H Νις μετρά 25 νίκες στα 18 τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Μονπελιέ μετρά πέντε σερί over.
• H Nις μετρά πέντε under στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ.





Βαθμολογία 2023-24