logo as
   [126] ΓΚΛΟΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΚΛΙ ΤΑΟΥΝ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Η Μπάγερν και οι… άλλοι!
 19/3/2017

ΜΑΪΝΤΣ – ΣΑΛΚΕ
Η Μάιντς έμπλεξε μετά την ήττα από την Ντάρμσταντ μια ομάδα που οι περισσότερες ομάδες που μάχονται για την παραμονή, έχουν νικήσει. Παρέμεινε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα από την Σάλκε. Η διοίκηση πάγωσε τις διαπραγματεύσεις για επέκταση συμβολαίων με την υπόσχεση ότι θα αρχίσουν ξανά όταν η ομάδα σωθεί. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπελ (22 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) και τραυματίας ο μέσο-επιθετικός Ονίσιβο (13 ματς/1 γκολ).

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΪΝΤΣ 2-1

Σούλου 5’, 12’ – Κουάισον 45+

Νίκησε με καλή εμφάνιση την Άουγκσμπουργκ και έφυγε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο και δεν έχει χάσει τις ελπίδες για Ευρωπαϊκή έξοδο καθώς βρίσκεται στην μέση. Θα κοιτάζει με αισιοδοξία την συνέχεια αν νικήσει την Μάιντς. Μεσοβδόμαδα πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της Γκλανμπαχ και συνεχίζει στους «8» του Γιουροπα Μόνιμα εκτός οι τραυματίες Νάλντο (18 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), Μπάμπα (13 ματς/2 ασίστ), Εμπολό (7 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-0

Μπούργκσταλερ 4’, 29’, Καλιτζούρι 34’

• Η Μάιντς μετρά πέντε σερί εντός έδρας under.
• Η Σάλκε μετρά μόλις ένα διπλό στα 11 τελευταία εκτός έδρας ματς.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.
Με το μυαλό στην πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν έκανε καλή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια στην έδρα του παθιασμένου Αμβούργου. Ακολούθησε το ματς με την Σάλκε όπου αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες! Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού μέσο-επιθετικού Στιντλ (21 ματς/7 γκολ/5 ασίστ) με μυϊκά προβλήματα. Λείπουν και οι Αζάρ (18 ματς/5 γκολ/3 ασίστ) και Τραορέ (7 ματς/2 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-1

Κόστιτς 36’, Γουντ 80’ – Κρίστενσεν 22’

Τελείωσε τον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το πρώτο ημίχρονο αν και δέχτηκε αρκετές φάσεις η άμυνά της. Επιθετικά, είναι ασταμάτητη και σκοράρει με μεγάλη ευκολία, στα τελευταία πέντε ματς έχει πετύχει είκοσι-δυο γκολ. Τρέχει αήττητο σερί δεκαοκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (...δεκαέξι νίκες και δύο ισοπαλίες). Μυϊκές ενοχλήσεις καθιστούν απίθανη της παρουσία του αριστερού μπακ Μπερνάτ (10 ματς/1 γκολ/2 ασίστ). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Βιδάλ (21 ματς/3 γκολ/3 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 3-0

Λεβαντόβσκι 38’, 55’, Ντάγκλας Κόστα 41’

• H Mπάγερν μετρά 11 νίκες στα 13 τελευταία ματς.
• Η Μπάγερν έχει σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές στα τρία τελευταία ματς.
• Η Μπάγερν δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς.





Βαθμολογία 2023-24