logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 21/3/2017

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ
Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας μέσα στην έδρα της ΜΚ Ντονς, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα και ηττήθηκε με 1-0 εκτός. Χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές η Κόβεντρι (με πέντε ήττες), με τον νέο τεχνικό, Μαρκ Ρόμπινς να προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής. Αγωνιστικά, τραυματίστηκε ο Τουντγκάϊ (φορ), δύσκολα και πάλι θα είναι έτοιμος ο Φόλεϊ (μπακ). Πάντα εκτός ο Ρόουζ (μπακ-χαφ, χάνει την σεζόν) που λογίζεται μακροχρόνιος.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1-0

Ο’ Κιφ 51΄

Με τον Τέϊλορ (μπακ) να επιστρέφει, να σκοράρει και να δίνει ασίστ, η Πορτ Βέϊλ επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το 2-1 εντός επί της Σριούσμπερι. Πλέον ζητείται σταθερότητα για την ομάδα του υπηρεσιακού τεχνικού, Μίκαελ Μπράουν, στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Στον αγωνιστικό τομέα, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Γκέϊ (μέσος). Συνεχίζουν να δίνονται αμφίβολοι οι Τόμας (εξτρέμ), Κίκο (μπακ), Πουγκ (μέσος). Παραμένουν τραυματίες οι Γουάλκερ (εξτρέμ) και Ντε Φρέϊτας (μέσος).

Τελευταίος αγώνας:
ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 2-1

Φόλεϊ 66, Τέϊλορ 69- Ντοντς 74΄

ΟΞΦΟΡΝΤ - MΠΟΛΤΟΝ
Με ανατροπή στο σκορ, η Οξφορντ επικράτησε με 2-1 εντός της Σκάνθορπ (με γκολ στο 91) και με δυο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του Μίκαελ Άπλετον διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της, για διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι-οφ. Φυσικά κύριο μέλημα είναι η εκμετάλλευση της έδρας. Aγωνιστικά, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η αποστολή ουσιαστικά είναι κομπλέ. Λείπουν 2-3 μακροχρόνια που δεν επηρεάζουν τα πλάνα.

Τελευταίος αγώνας:
ΟΞΦΟΡΝΤ-ΣΚΑΝΘΟΡΠ 2-1

Λούντστρομ 52, Νέλσον 91- Μάντεν 12΄

Έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ για να πιέσει η Μπόλτον και να φτάσει στην νίκη-ανατροπή με 2-1 εντός επί της Νορθάμπτον. Τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Φιλ Πάρκινσον (και μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία), που δείχνει ικανή να κερδίσει ακόμα και την δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Αγωνιστικά, δύσκολα και πάλι ο Σπίρινγκ (μέσος). Αμφίβολοι πάλι οι Γουίλσον (μπακ), Μπάξτον (μπακ). Μακροχρόνιος απών ο Ντέϊβις (μέσος) λόγω τραυματισμού.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 2-1

Λε Φοντρ (πεν) 75, Μοράϊς 82- Σμιθ 57΄

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ- ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και έφτασε δίκαια στην νίκη με 4-1 εντός επί της Τζίλιγχαμ. Πρώτη νίκη μετά από 11 παιχνίδια για την Ρότσντεϊλ, με τον έμπειρο τεχνικό, Κιθ Χιλ να ζητάει ανάλογη συνέχεια, διεκδικώντας μέχρι το τέλος μια θέση για τα μπαράζ. Στον αγωνιστικό τομέα, δύσκολα και πάλι ο πολύτιμος Ντέϊβις (φορ/εξτρέμ), αμφίβολος ο Ράφερτι (μπακ). Εκτός πλάνων οι Λίλις (κίπερ), Νομπλ-Λάζαρους (μέσος) και Μπάνεϊ (φορ) λόγω τραυματισμών.

Τελευταίος αγώνας:
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 4-1

Μέντεζ λενγκ 10, Χέντερσον 33, Καμπς 49, Βινσέντι 90- Πάρκερ 17΄

Δεν μπόρεσε να διασπάσει ιδιαίτερα την άμυνα της Μπέρι και παραχώρησε λευκή ισοπαλία εντός. Αήττητη στα 15 τελευταία ματς η Μίλγουολ στο πρωτάθλημα, με τον τεχνικό, Νιλ Χάρις να ζητάει ακόμα καλύτερη συνέχεια με στόχο την εξασφάλιση μιας θέσης για τα πλέι-οφ ανόδου. Αγωνιστικά, δεν έχει παρουσιαστεί νεότερο πρόβλημα απουσίας, με τον Αρτσερ (βασικός κίπερ) να δίνεται για τέταρτο σερί ματς αμφίβολος αφού δεν έχει αποθεραπευτεί.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΕΡΙ 0-0





Βαθμολογία 2023-24