logo as
   [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία για Παρί!
 30/4/2017

ΚΑΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ
Εφιαλτικό για την Καέν το διάστημα από τις αρχές Μαρτίου, έχει μόλις δυο βαθμούς σ' επτά παιχνίδια και με πέντε ήττες έφτασε τις 19 στο σύνολο! Κόντρα στη Ναντ δέχθηκε γκολ-οφσάιντ και επηρεάστηκε πολύ, δεν αντέδρασε και έχασε 2-0 με συνοπτικές διαδικασίες. Επειδή έχει μπλέξει κι έχει δύσκολο πρόγραμμα, κινδυνεύει σοβαρά να πέσει. Ο χαφ Μαλμπράνκ υπολογίζεται, όχι όμως οι Γκιλμπέρ (δεξ.μπακ), Ζενεβουά (μεσοαμυντικός) και Μπαζίλ (εξτρέμ). Οριακά ο στόπερ Αντεοτί.

Τελευταίος αγώνας:
ΚΑΕΝ-ΝΑΝΤ 0-2

27', 35' Μπαμού

Η Μαρσέιγ έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ στα τελευταία επτά, η βελτίωση αυτή ωστόσο δεν έχει αποτυπωθεί σε αποτελέσματα. Όπως συνέβη στη Νανσί φέρνοντας 0-0 σ' ένα παιχνίδι μ' ένα δοκάρι εκατέρωθεν και τίποτα περισσότερο. Με μια νίκη από τα μέσα Μαρτίου (1-4-0) η ομάδα του Γκαρσιά έχει πέσει έκτη πλέον και στο κυνήγι της τέταρτης θέσης έχει ανάγκη από βαθμούς. Επανέρχεται από τιμωρία ο φορ/αρχισκόρερ Γκομίς. Θα παλέψει να γυρίσει ο στόπερ Σερτίκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΑΝΣΙ-ΜΑΡΣΕΙΓ 0-0

• H Mαρσέιγ μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ισοπαλίες.
• Η Καέν μετρά έξι ήττες στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Καέν δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς.

ΝΤΙΖΟΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ
Μεσολάβησαν οκτώ αγώνες από την προηγούμενη νίκη της Ντιζόν και το 3-2 επί της Ανζέ ήρθε όταν ο κλοιός είχε αρχίσει να σφίγγει. Ο Ντιονί έκανε τη διαφορά στο πρώτο μισό (γκολ, ασίστ, γκολ) και η ομάδα του Νταλ'Ογκλιό θα είχε πάρει πολύ πιο εύκολα το "τρίποντο", αν δεν ένα φάουλ εκτός περιοχής δεν βαφτιζόταν πέναλτι. Μια θέση κέρδισε τον πίνακα, τρίτη από το τέλος πλέον. Δεν προβλέπονται διαφοροποιήσεις, λείπει μονάχα ο αρ.μπακ Ριφλί.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΙΖΟΝ-ΑΝΖΕ 3-2

5', 43' Ντιονί, 16' Μελού - 68'πεν. Μανγκανί, 70' Εκαμπί

Από τις πλέον συνεπείς ομάδες του β' γύρου η Μπορντό, έχει χάσει μόνο από τρεις πρώτες σε 14 αγωνιστικές. Μάλιστα το "καθαρό" 2-0 επί της Μπαστιά, έστω κι αν ήρθε μετά το 50', ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Γκουρβενέκ, επίδοση που την έφερε τέταρτη, μπροστά από τη Λιόν! Λογικά του χρόνου θα είναι στην Ευρώπη με μια μικρή επιφύλαξη που αφορά το κύπελλο. Πάνω που αποθεραπεύτηκαν οι Κοντέντο, Πουντζέ (αρ.αμυντικοί) και Μενέζ (επιθετικός), τέθηκε εκτός με τραυματισμό ο φορ Ρολάν των 8 γκολ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΠΑΣΤΙΑ 2-0

55' Μάλκομ, 69' Σανκαρέ

• Η Μπορντό δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία ματς.
• Η Μπορντό μετρά τρεις σερί νίκες.
• Η Ντιζόν μετρά τρία σερί over.

ΝΙΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Αν η Νις είχε κάποιες πιθανότητες να μπει σφήνα και να κλέψει τον τίτλο, χάθηκαν στο 1-1 με την Τουλούζ. Καλύτερη στο πρώτο μισό, είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες, προτού χρειαστεί να ισοφαρίσει για να πάρει το βαθμό. Έχει 7-4-0 από τις αρχές Φλεβάρη, αλλά στο -6 πλέον από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο, λογικά δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά! Φρέσκο πρόβλημα ο Λε Μαρσάν, λείπουν σταθερά Σιπριέν (μπακ-χαφ) και Πλεά (φορ).

Τελευταίος αγώνας:
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΝΙΣ 1-1

56' Ζαν - 59' Εϊσερίκ

Η Παρί δεν χαρίστηκε στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι κατέβασε την ομάδα των νέων, και το 5-0 την έστειλε για ακόμη μια σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου. Οι Παριζιάνοι παρατάχθηκαν με βασικότατη σύνθεση και έκαναν... προπόνηση για το τεστ στη Νίκαια, που πρέπει να περάσουν για να μείνουν σε τροχιά τίτλου. Έχουν 14-2-0 στα τελευταία 16 του πρωταθλήματος με τελευταία νίκη το 2-0 επί της Μονπελιέ. Λογικά δεν ρισκάρει τίποτα ο μεσοεπιθετικός Παστόρε. Οριακά ο αρ.μπακ Κιριζαβά/

Τελευταίος αγώνας:
ΠΑΡΊ ΣΕΝ ΖΕΡΜΈΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΈ 2-0

29' Καβάνι, 48' Ντι Μαρία

• H Παρί μετρά οκτώ σερί εκτός έδρας νίκες.
• Η Νις είναι αήττητη στα 22 τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Παρί έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα επτά τελευταία ματς.





Βαθμολογία 2023-24