logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες σε όλα τα επίπεδα!
 30/4/2017

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προηγήθηκε αλλά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βελτιώθηκε και νίκησε δίκαια. Για την ομάδα του Μάνουελ Μπάουμ ακολουθεί το ματς της χρονιάς. Αν νικήσει βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να το κάνει γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (…Γκλάντμπαχ, Χόφενχαϊμ εκτός και Ντόρτμουντ εντός). Έχει μόνο μια νίκη όμως στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και πολλές απουσίες. Οι Κάτσαρ, Μοράβεκ, Κου, Καϊούμπι και Μπομπαντίγια είναι απουσίες που στοιχίζουν σε κέντρο και επίθεση

Τελευταίος αγώνας:
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1

Φαμπιάν 78’, 87’, Ρέμπιτς 90+ - Χάουβελεουβ 9’

Καταστροφική ήττα από την Ντάρμσταντ. Παρέμεινε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και πηγαίνει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ κυρίως για να μην χάσει. Έχει καλύτερο πρόγραμμα στα τελευταία τρία παιχνίδια αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος μέσο-επιθετικός Κόστιτς (28 ματς/3 γκολ/3 ασίστ). Σημαντικές απώλειες ο βασικός τερματοφύλακας Άντλερ, ο μέσος Έκνταλ (20 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο πρώτος σκόρερ Μίλερ (24 ματς/5 γκολ/7 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1-2

Χόλαντ αυτ. 90+ - Σούλου 51’, Πλάτε 53’

• Η Άουγκσμπουργκ μετρά οκτώ over στα δέκα τελευταία ματς.
• Το Αμβούργο μετρά πέντε σερί over.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.
Δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά δεν τα παράτησε και για αυτό πήρε ισοπαλία από την ανώτερη Κολωνία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι έτοιμη να γράψει ιστορία μπροστά στον κόσμο της και με νίκη απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης να σφραγίσει την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια από τις τρεις αήττητες εντός έδρας ομάδες φέτος (…Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ οι άλλες). Τραυματίας για τρεις εβδομάδες ο επιθετικός Κράμαριτς (30 ματς/12 γκολ/8 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1-1

Μπιτένκουρ 58’ – Ντεμιρμπάι 90+

Σπουδαία εβδομάδα. Με την δίκαιη νίκη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και με την νίκη στα πέναλτι στην έδρα της Γκλάντμπαχ προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου. Σίγουρα ο Νίκο Κόβατς θα φρεσκάρει την ενδεκάδα μετά από τόση κούραση. Εκτός έδρας έχει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τραυματίες είναι ο κεντρικός αμυντικός Βαγέχο (24 ματς/1 ασίστ), ο μέσος Χασέμπε (22 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο επιθετικός Μάιερ (20 ματς/5 γκολ/2 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1

Φαμπιάν 78’, 87’, Ρέμπιτς 90+ - Χάουβελεουβ 9’

• H Xoφενχάιμ μετρά έξι σερί εντός έδρας νίκες.
• Η Αϊντραχτ μετρά πέντε σερί εκτός έδρας ήττες.
• Η Αϊντραχτ μετρά τρία σερί over.





Βαθμολογία 2023-24