logo as
   [260] ΧΟΜΠΡΟ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ 0-2  [296] ΤΠΣ - ΜΙΚΕΛΙΝ ΠΑΛΟΛΙΓΙΑΤ 1-0  [263] ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 3-1  [269] ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ 2-1  [258] ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ 0-1  [268] ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΚΟΜΟ 2-4  [255] ΑΟΥΕ - ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ 2-1  [252] ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Final 2-1  [270] ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ημέρα των γηπεδούχων!
 22/6/2017

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΜΠΑΪΑ
Στη σκιά του θανάτου φιλάθλου της από ξύλο που έφαγε από οπαδούς της Κοριτίμπα ήρθε για την Κορίνθιανς το 0-0. Βαρύ το κλίμα στην ομάδα του Καρίλε, που τόνισε πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει η βία. Η ομάδα παραμένει ψηλά και αήττητη με 6 νίκες στα 8 παιχνίδια της. Πολύ δυνατή στην άμυνα και εξαιρετική στα τελειώματα των φάσεων, αφού δεν χάνει εύκολα το γκολ. «Τρέχει» ένα αήττητο 21 αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 12 νίκες και 9 ισοπαλίες.

Η Μπαία μπορεί να πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Κοριτίμπα, αλλά στο δύσκολο ματς με την Παλμέιρας δέχθηκε 4 γκολ και ηττήθηκε. Στα τρία τελευταία της η ομάδα του Ζορζίνιο έχει πάρει μόλις έναν βαθμό και γενικότερα παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Με no goal έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς. Εξέτισε ο μέσος Έντσον. Επιστρέφουν οι Αλιόνε (μέσος), Σάλες (αμυντικός).

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Φουλ της άμυνας για την Πόντε Πρέτα απέναντι στη Σάντος, που μάλιστα είδε να της ακυρώνεται και γκολ, αν και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Προηγήθηκε η ήττα στο άντρο της Φλαμένγκο για την ομάδα του Κλέινα, που επιστρέφει στην έδρα της. Εκεί όπου έχει βγάλει με νίκες τα τρία παιχνίδια της εκ των οποίων τα δύο ήταν και over. Γενικότερα είναι εξαιρετική μπροστά στο κοινό της. Εξέτισε ο στόπερ Παραϊμπα, ενώ ο μέσος Νεγουέμπα παραμένει στη λίστα με τους τραυματίες.

Σερί τα δύσκολα ματς για την Κρουζέιρο, όπου μετά την ήττα από την Κορίνθιανς, ήρθε αυτό με την Γκρέμιο, το βράδυ της Δευτέρας και τώρα πάει σε μία δυνατή έδρα, όπως αυτή της Πόντε Πρέτα. Το θέμα για την ομάδα του Μάνο Μενέσες παραμένει η δυσκολία στο σκοράρισμα. Αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Συνεχόμενα τα ντέρμπι και χρειάζεται το γκολ. Με no goal έχει βγάλει τα 6 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένουν τραυματίες οι επίσης στόπερ Μανοέλ, Ντεντέ, Αρασκαέτα, Άλεξ.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
Αυτό είναι το τρίτο σερί εντός έδρας ματς για την Φλαμένγκο το οποίο θα δώσει στο γήπεδο «Λούσο Μπραζιλέιρο» που απέχει περίπου 80 χλμ από την βάση της. Η ομάδα του Ζε Ρικάρντο (πριν δέκα μέρες στηρίχθηκε από την διοίκηση) σκόραρε στο τέλος των καθυστερήσεων για να πάρει τον βαθμό στο ντέρμπι με την Φλουμινένσε. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία της ματς αλλά με μία νίκη. Αγωνιστικά τραυματίας είναι ο μέσος Ζουάν.

Η κούραση ήταν εμφανής για τους παίκτες της Σαπεκοένσε, που έπαιξαν άσχημα απέναντι στην Μποταφόγκο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. Για την ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι ήταν η 3η ήττα στα 4 τελευταία ματς έχοντας μία νίκη. Καλείται να βρει έναν σταθερό ρυθμό έχοντας δείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Με no goal και under έχει βγάλει τα 5 από τα 9 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο στόπερ Ρόσι.

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Μετά τη νίκη εκτός έδρας με 2-0 επί της Φλουμινένσε, η Γκρέμιο αντιμετώπισε την Δευτέρα αργά το βράδυ την Κρουζέιρο. Γυρίζει στην έδρα της, μετά από δύο σερί εξορμήσεις, ενώ έχει βγάλει με νίκες τα τέσσερα τελευταία της. Ο Ρενάτο Γκαούτσο έχει κάνει καλή δουλειά με την ομάδα να δείχνει πως έχει το γκολ με ευκολία. Με νίκες με no goal και under έχει βγάλει τα τρία ματς εντός έδρας. Τραυματίες παραμένουν οι επιθετικοί Μπάριος, Μούρα και ο μέσος Ολιβέιρα.

Σε βαρύ κλίμα έγινε το ματς με την Κορίνθιανς, αφού οπαδοί της Κοριτίμπα, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα του Πασεκίνιο έχει βγάλει με ισοπαλίες τα τρία τελευταία της κι ενώ προηγήθηκαν ισάριθμες νίκες. Αποτελεί μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις ενώ μεγάλο ατού είναι η αμυντική λειτουργία. Με no goal έχει βγάλει τα 8 από τα 10 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο μέσος Κλέμπερ. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Άντερσον, Ζοάο Πάουλο.





Βαθμολογία 2024