logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ποντάρει στην έδρα το Τορόντο
 23/6/2017

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Η ήττα από τη Νιου Ινγκλαντ (μοναδική στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές) αποδείχτηκε παρένθεση για το Τορόντο, που με επίμονη εμφάνιση επικράτησε της Ουάσινγκτον και συνέχισε τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Σοβαρή, πειθαρχημένη και αήττητη εντός έδρας αποτελεί ήδη από τα φαβορί, ενώ βρίσκεται στο κόλπο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Καναδά (την Τετάρτη απέσπασε ισοπαλία στο Μοντρεαλ, 1-1 στον τελικό).

Τελευταίος αγώνας:
ΤΟΡΟΝΤΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2-0

60’ Αλτιντορ, 85’ Χάμιλτον

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και το εντός έδρας αήττητο της Ουάσινγκτον, που τα βρήκε… σκούρα από την παρέα του Σβαινστάιγκερ. «Νομίζω πως αξίζαμε έστω τον βαθμό καθώς στην επανάληψη κυριαρχήσαμε αλλά πληρώσαμε το αρνητικό πρώτο ημίχρονο» υπογράμμισε ο τεχνικός Χιπς και τα στατιστικά μάλλον τον δικαιώνουν (24 – 8 σουτ). Εκτός έδρας έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΣΙΚΑΓΟ 1-2

70’ Ντελαμέα – 18’ Νικολικς, 61’ Σολινιάκ

• Το Τορόντο μετρά έξι σερί νίκες.
• Η Νιου Ινγκλαντ μετρά έξι σερί over.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΝΤΑΛΑΣ
Άγγιξε το πρώτο διπλό το Χιούστον, αλλά παρότι προηγήθηκε δις στο Λος Άντζελες εν τέλει περιορίστηκε στην ισοπαλία, με το 2-2 πάντως των γηπεδούχων να κρίνεται τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Ο τεχνικός Καμπρέρα πάντως τα είχε με τους ποδοσφαιριστές του και όχι με τον διαιτητή που δεν… άντεξαν στην πίεση των τελευταίων ετών. Καταιγιστικό εντός έδρας όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί, αμφίβολος ο βασικός φορ Κιότο.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ 2-2

35’ Μποατενγκ, 90’ Αλεσαντρίνι – 22’ Μανότας, 74’ Έλις

Με βελτιωμένη αμυντικά εμφάνιση, το Ντάλας «φλέρταρε» με το διπλό στο Βανκούβερ αλλά εν τέλει συμβιβάστηκε με τον βαθμό στο Καναδά. Αξιόπιστο φέτος αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν (μια μόλις νικη στα επτά τελευταία). Πειθαρχημένο εκτός έδρας καθώς έχει δεχτεί μόλις επτά γκολ και μετρά έτσι την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο βασικός στόπερ Ζίμερμαν.

Τελευταίος αγώνας:
ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΤΑΛΑΣ 1-1

74’ Τεσέρα – 52’ Ουρούτι

• To Xιούστον μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς.
• Το Χιούστον μετρά επτά over στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς.





Βαθμολογία 2024