logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ημέρα των γηπεδούχων!
 25/6/2017

ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ – ΕΛ ΤΑΝΚΕ
Στο ουδέτερο «Ζοσέ Νασάζι» το ματς, αν κι εκεί θα παίζει φέτος η Μπόστον. Στο ματς με τη Ράμπλα Τζούνιορς δέχθηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν αντέδρασε, έχοντας κάκιστη αμυντική παρουσία. Μάλιστα, στο 28' ο αντίπαλος έχασε πέναλτι, αλλά και άλλες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ. Διαγράφει αρνητικό σερί 0-1-2 στο Ιντερμέντιο, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πληρώνοντας κυρίως τα κενά στην άμυνα. Εκτός δράσης ο τραυματίας Ρ. Φλόρες (μ. 11/2), πωλείται ο κομβικός Φ. Ροντρίγκες (ε. 14/8).

Τελευταίος αγώνας:
ΡΑΜΠΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ 1-0

10' Κορέα

Η Ελ Τάνκε ισοφάρισε την Πενιαρόλ στο 44', αλλά στην επανάληψη βρισκόταν διαρκώς σε ρόλο κομπάρσου, δέχθηκε αφόρητη πίεση και το 2ο γκολ στο 78' (δίκαιη η ήττα της). Οι δύο ισοπαλίες στο Ιντερμέντιο έδωσαν τη θέση τους σε δύο ήττες, δεν έχει ακόμη νίκη και υπάρχει προβληματισμός. Βρίσκεται οριακά πάνω από την τελευταία τριάδα στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στη συνέχεια. Αμφίβολος δίνεται ο Ροκανιέρε (α. 8/0), δεν έχουν προκύψει απρόοπτα.

Τελευταίος αγώνας:
ΕΛ ΤΑΝΚΕ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ 1-2

45' Νούνιες – 20' Ρόσι, 78' Κιντάνα

Μ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ Πλ.
Η Γουόντερερς είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς απέναντι στην Ντανούμπιο, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 53', εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του αντιπάλου της, άντεξε με παίκτη λιγότερο από το 79' και πήρε μία πολύτιμη, όσο και τυχερή νίκη. Με απολογισμό 3-1-0 στο Ιντερμέντιο, εντυπωσιάζει, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και στην καλή άμυνα «οικοδομεί» τη μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία της. Εκτός οι Ρίβας (α. 14/0), Ντίας (α. 12/1), χτύπησε και μάλλον λείπει ο Αντουέσα (α. 2/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ – ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ 0-1

53' Ριβέρο

Η Ρίβερ Πλέιτ γλίτωσε το γκολ από τη Σέρο στο κάκιστο 1ο ημίχρονο, στο 2ο ήταν εκπληκτική, είχε τέσσερις φάσεις για γκολ και παρά το ότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 81', προηγήθηκε στο 89', για να ισοφαριστεί στο 94' με «άπιαστο» φάουλ. Τέλος το σερί των τριών ηττών, με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να υπολογίσει σε καλύτερη συνέχεια. Βρίσκεται οριακά πάνω από την τελευταία τριάδα στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στη συνέχεια. Τιμωρημένος ο Άλε (α. 14/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΣΕΡΟ 1-1

89' Ερέρα – 94' Φράνκο

ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Ντιφενσόρ ήταν πολύ καλύτερη της Φένιξ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και σκόραρε σε κομβικό σημείο, στο 45', ενώ είχε και δύο δοκάρια. Το κακό είναι ότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 48' και δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις της, εν γένει την αδικεί το «Χ». Με 2-2-0 στο Ιντερμέντιο, κυνηγάει την Πενιαρόλ στον 1ο όμιλο, σκοράρει με ευκολία και αυτό θα τη βοηθήσει σημαντικά. Επιστρέφουν οι Καμπρέρα (μ. 17/3), Καρντάσιο (μ. 15/1), θετικό το ότι δεν έχουν παρατηρηθεί απρόοπτες απουσίες.

Τελευταίος αγώνας:
ΦΕΝΙΞ – ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ 1-1

48' Εστογιανόφ – 45' Καρνέιρο

Η Λίβερπουλ έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στην Πλάσα Κολόνια, προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά η συνέχεια ήταν δύσκολη, ισοφαρίστηκε στο 76', πάλι καλά που δεν έχασε, βάσει συνολικής εμφάνισης. Με θετικό σερί 1-2-0 στο Ιντερμέντιο, παίρνει αποτελέσματα, αλλά δεν πείθει. Έχει δημιουργήσει θετική παράδοση απέναντι στην Ντιφενσόρ την τελευταία τετραετία, καθώς σε επτά ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας, έχει απολογισμό 6-0-1. Χτύπησε και μάλλον λείπει ο Μάλο (α. 15/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ 1-1

8' Πλατέρο – 76' Πούπο

ΣΕΡΟ – ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ
Η Σέρο Πορτένιο έκανε σούπερ 1ο ημίχρονο με τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά δεν σκόραρε, στην επανάληψη έπαθε καθίζηση και απειλήθηκε πολλές φορές. Αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 81' δέχθηκε το γκολ στο 89', για να ισοφαρίσει στο 94' με «άπιαστο» φάουλ του Φράνκο. Αήττητη στα δύο τελευταία ματς. Από το 2014 κι έπειτα, η Σέρο πορεύεται αήττητη με τη Σουντ, (4-4-0). Αμφίβολοι οι Τανκρέντι (μ. 19/2), Φράνκο (ε. 19/4), Μπρίτος (2ος τ. 6 συμ.), Ιρασάμπαλ (1ος τ. 15 συμ.), Μπαριοσνουέβο (α. 10/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΣΕΡΟ 1-1

89' Ερέρα – 94' Φράνκο

Η Σουντ Αμέρικα ενεπλάκη σε ματς με πολλές φάσεις απέναντι στη Γιουβεντούδ, το «Χ» κρίνεται δίκαιο, αλλά για να το πάρει έπρεπε να ισοφαρίσει δύο φορές, με το τελικό 2-2 να έρχεται από το κεφάλι του Μαστριάνι στο 96'. Μόλις μία ήττα (1-2-1) σε τέσσερα ματς στο Ιντερμέντιο, δείχνει καλύτερα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα, αλλά έχει «νεκρά» διαστήματα στην άμυνα. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και θα χρειαστεί νίκες. Δύσκολα ο Γκαρσία (μ. 5/1).

Τελευταίος αγώνας:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ – ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ 2-2

18' Μοσκέρα, 85' Μακαλούσο – 40' Κόλμαν, 96' Μαστριάνι