logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 26/6/2017

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΜΟΛΝΤΕ
Τον τίτλο της απογοήτευσης της σεζόν κρατά σταθερά η Στρομσγκόντσετ. Ο σύλλογος με το δεύτερο υψηλότερο μπάτζετ παραπαίει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δε λέει να βρει τα πατήματά του. Μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς μετρά η ομάδα από το Ντράμεν και η ψυχολογία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Ο προπονητής Τορ Όλε Σκούλερουντ άλλαξε εσχάτως την τακτική σε 4-2-3-1 για να βρει λύσεις στην άμυνα. Γκολ-γκολ τα πέντε τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ, Πάρ.

Τελευταίος αγώνας:
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1-1

18’ Γιάγκερ-2’ Παρ

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η Μόλντε, καθώς μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Και κόντρα στην Τρόμσο, οι μπλε πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση, δεν απειλήθηκαν καθόλου, ενώ ήταν αποτελεσματικοί στη γραμμή κρούσης. Ο προπονητής Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχάρη τους παίκτες και τόνισε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη για λογαριασμό των κυανόλευκων. Η τακτική που επιλέγει είναι 3-5-2, ενώ δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Νάτεσταντ, που είναι ανέτοιμος.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΟΛΝΤΕ-ΤΡΟΜΣΟ 3-0

55’ Χουσαΐν, 81’ Άουρσνες, 83’ Μπρούσταντ

• Η Στρομγκοντσετ μετρά μόλις δύο ήττες στα 28 τελευταία εντός έδρας ματς.
• Στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς των δύο ομάδων στο Marienlyst Stadion σημειώθηκε under.
• H Μόλντε μετρά πέντε over στα έξι τελευταία ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Στρόμγκοντσετ:
Πέτερσεν – Βίλσβικ, Χεϊμπρότεν, Γκλέσνες, Ρίνγκσταντ – Χάουγκερ, Ζούνιορ – Ενγκουέν, Τζράντι, Ούλαντ-Άντερσεν – Πέντερσεν
Μόλντε: Λίντε – Ρέμερ, Γκαμπρίελσεν, Τοΐβιο, Σεβανκάμπο – Χέσταντ, Σαρ, Χουσαΐν, Άουρσενς – Σιγκούρνταρσον, Μπρούσταντ