logo as
   [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ Half 0-0  [126] ΓΚΛΟΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΚΛΙ ΤΑΟΥΝ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Και τώρα τα σπουδαία!
 27/6/2017

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Στην πόλη Τίσι το ματς. Η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη Σουηδία στην πρεμιέρα των ομίλων και μάλιστα έκανε κακή εμφάνιση, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και οι νίκες με Σλοβακία και Πολωνία της έδωσαν την 1η θέση στον όμιλο. Τα «τρία λιοντάρια» γίνονται καλύτερα από αναμέτρηση σε αναμέτρηση και πλέον άπαντες μιλούν για την κατάκτηση του τροπαίου, αρκεί οι διεθνείς του Αϊντι Μποθρόιντ να κρατήσουν καλά στην άμυνα και να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη που πολλές φορές έχουν στοιχίσει.Δεν έχουν παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα στο αγωνιστικό σκέλος και το τεχνικό τιμ αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Τελευταίος αγώνας:
ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 0-3

Σχετικά εύκολη νίκη της αγγλικής ομάδας, η οποία επιτεύχθηκε χάρη στα γκολ των Γκρέι (6'), Μέρφι (69') και Μπέικερ (82').

Η Γερμανία βρήκε δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό απέναντι στην Ιταλία, αλλά το γκολ δεν μέτρησε (λάθος του διαιτητή), ενώ δέχθηκε το 1-0 στο 31' και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τέλους, με τους Γερμανούς διεθνείς να μην έχουν ιδιαίτερη ένταση στο παιχνίδι τους, δεδομένου ότι και με αυτό το σκορ ήξεραν ότι θα προκριθούν, όπως κι έγινε. Η εστία τους παραβιάστηκε για 1η φορά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι βλέψεις των παικτών του Στέφαν Κουντζ φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.Το θετικό είναι ότι δεν προέκυψαν απουσίες λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας κι έτσι το τεχνικό τιμ έχει πληθώρα επιλογών στη διάθεσή του.

Τελευταίος αγώνας:
ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1-0

Το γκολ του Μπερναρντέσκι στο 31ο λεπτό ήταν αρκετό προκειμένου η Ιταλία να πάρει τη νίκη – πρόκριση.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ
Στην πόλη Κρακοβία το ματς. Η Ισπανία ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στο τελευταίο ματς των ομίλων και απέναντι στη Σερβία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Ακόμη κι έτσι όμως δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός σε πολλές περιπτώσεις, σκόραρε στο 38' και πήρε τη νίκη με 1-0. «Τρία στα τρία» για τους «φούριας ρόχας» του Αλμπερτ Θελάδες, είναι η μοναδική ομάδα που δεν άφησε ούτε βαθμό στον πρώτο γύρο και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες ξεκουράστηκαν στο ματς με τη Σερβία, τώρα αναμένεται να πάρουν και πάλι τη θέση τους στην ενδεκάδα.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1

Ο Ντένις Σουάρεθ βρήκε δίχτυα στο 38' και αυτό το γκολ ήταν αρκετό προκειμένου η Ισπανία να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Η Ιταλία ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στη Γερμανία για να πάρει την πρόκριση, αλλά αρκέστηκε στο γκολ του Μπερναρντέσκι στο 31', από τη στιγμή που την ίδια ώρα η Τσεχία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Δανία. Οι «ατζουρίνι» εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο (υπερτερούσαν με τη Γερμανία) και η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη. Πριν καν το ξεκίνημα της διοργάνωσης, στις τάξεις της ομάδας μιλούσαν για την κατάκτηση του τροπαίου, αν και άπαντες τόνισαν το πόσο δύσκολη είναι η τελική ευθεία.Συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι οι Κόντι (α. 16/1), Μπεράρντι (ε. 22/4), πρόκειται για δύο βασικότατες επιλογές.

Τελευταίος αγώνας:
ΙΤΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1-0

Το γκολ του Μπερναρντέσκι στο 31ο λεπτό ήταν αρκετό προκειμένου η Ιταλία να πάρει τη νίκη – πρόκριση.