logo as
   [981] AΛ ΦΑΤΕΧ - ΑΛ ΡΑΕΝΤ Final 3-1  [983] ΠΟΤΕΡΣ ΜΠΑΡ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΝΒΕΙ 0-1  [987] ΧΑΝΒΕΛ ΤΑΟΥΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία στροφή!
 27/6/2017

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΚΙΛΜΕΣ
Η Εστουδιάντες θα δώσει το ματς στο κοντινό γήπεδο «Χούλιο Γρονδόνα». Εβγαλε με νίκη την κρίσιμη έξοδο με την Γοδόι Κρουζ και κρατάει την τύχη στα χέρια της για το εισιτήριο του Λιμπερταδόρες, που δίνει έως και η 5η θέση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Τρίτο και τελευταίο ματς του Λεάντρο Μπενίτες ως υπηρεσιακός. Έχει 4 νίκες στα 6 τελευταία της. Με no goal και under έχει βγάλει τα 6 από τα 7 τελευταία πρωταθλήματος.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 0-2

1’ Σάντσες, 85’ Ντουμπαρμπιέρ

Παρά την απογοήτευση για τον υποβιβασμό, βάση της θέσης της στον ειδικό πίνακα, η Κίλμες πήρε την ισοπαλία με την Άρσεναλ. Βέβαια η ομάδα του Ντίας (τόνισε πως έχουν βελτιωθεί τελευταία) έχει 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία της σκοράροντας μόλις τρεις φορές, κάτι που την οδήγησε και στο μοιραίο. Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Με no goal έβγαλε τα 11 από τα 14 τελευταία της ματς. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τιμωρημένος ο μέσος Ακούνια.

Τελευταίος αγώνας:
ΚΙΛΜΕΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-2

16' Μ. Γκονζάλες, 32' Πέρες Ακούνια - 10' Μποτινέλι, 29' Μίλο

ΝΙΟΥΕΛΣ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Πλήγμα αποτέλεσε για τη Νιούελς η ήττα από την Μπελγκράνο. Κι αυτό γιατί την άφησε χωρίς ελπίδες για ένα εισιτήριο του Λιμπερταδόρες. Από την άλλη έχει στην τσέπη της ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα και αυτό θέλει να σφραγίσει. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Αυτό είναι το 3ο και τελευταίο ματς στον πάγκο του υπηρεσιακού Βοϊβόντα. Για την επόμενη σεζόν θα αναλάβει ο Μανουέλ Λοπ. Μία νίκη έχει στα 5 τελευταία της.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ-ΝΙΟΥΕΛΣ 2-1

44’ πεν. Σουάρες, 90’+2 Μάρκες – 47’ Φόρμικα

Η ήττα από την Εστουδιάντες ανάγκασε την Γοδόι Κρουζ να χάσει και τις τελευταίες ελπίδες που είχε ώστε να διεκδικήσει ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Για την ομάδα του Μπερνάρντι ήταν η 2η ήττα στα 3 τελευταία, ενώ προηγήθηκαν δύο σερί νίκες. Πλέον σκέφτεται την πρώτη μάχη με την Γκρέμιο για τους «16» του Λιμπερταδόρες πουθα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου. Μόλις 6 γκολ έχει δεχθεί στα 8 τελευταία. Τραυματίας ο μέσος Ενρίκε.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 0-2

1’ Σάντσες, 85’ Ντουμπαρμπιέρ

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΛΑΝΟΥΣ
Τη νίκη θέλει η Ιντεπεντιέντε για να βγει στο Λιμπερταδόρες, ενώ μέχρι και η 5η θέση δίνει εισιτήριο. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Η ομάδα του Αριέλ Ολάν έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία. Over έληξαν τα 5 από τα 8 τελευταία πρωταθλήματος εκ των οποίων τα 4 ήταν και γκολ – γκολ. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Τελευταίος αγώνας:
ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 0-3

33’, 65’ Ριγκόνι, 80’ Αλμπερτένγκο

Η Λανούς κατάφερε να βρει δίχτυα από το 71’ και μετά για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουρακάν. Μια νίκη με την οποία εξασφάλισε εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Αλμιρόν είναι αήττητη στα 5 τελευταία της με 4 νίκες, δείχνοντας πως έχει ανεβάσει στροφές. Πάει για μια καλή εμφάνιση σε αυτό το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Εχει βγάλει με under τα 10 τελευταία πρωταθλήματος εκ των οποίων τα 9 ήταν και no goal. Τραυματίας παραμένει ο καλός δεξιός μπακ Γκόμες.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΑΝΟΥΣ-ΟΥΡΑΚΑΝ 2-0

71’ πεν. Σαντ, 90’+1 Ντενίς

ΤΑΓΕΡΕΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ
Το πάλεψε η Ταγέρες απέναντι στην Ροζάριο, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Κι έτσι η ομάδα του Κουντέλκα έχασε και τις τελευταίες ελπίδες για ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Τα χάλασε σε κρίσιμο σημείο, αφού στα τρία τελευταία της κατάφερε να πάρει μόλις ένα βαθμό. Γκολ – γκολ έληξαν τα 6 από τα 7 τελευταία της εκ των οποίων τα 5 ήταν και over. Αγωνιστικά εξέτισε ο Γοδόι (δεξιός μπακ).

Τελευταίος αγώνας:
ΡΟΖΑΡΙΟ-ΤΑΓΕΡΕΣ 3-3

39' Μαρτίνες, 45'+4 Γκουτιέρες, 90'+1 Λεγκιζαμόν - 8' Μενέντες, 24' Γκαντόλφι, 79' Ραμίς

Μεγάλη νίκη της Σαν Λορέντσο στο ντέρμπι με την Μπάνφιλντ, την οποία χάρισε ο Μπελούτσι, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ντιέγκο Αγκίρε παραμένει στο κόλπο για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, ενώ στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Οπότε με νίκη παίρνει εισιτήριο. Με no goal και under έχει βγάλει τα 7 από τα 11 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Εξέτισε ο Μουσίς (αμυντικός μέσος).

Τελευταίος αγώνας:
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1-0

56' Μπελούτσι





Βαθμολογία 2023