logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πονταρίσματα σε Ντόρτμουντ
 20/9/2017

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.
Ακόμη μια κακή εμφάνιση και δίκαιη συντριβή από την Ντόρτμουντ. Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Πέτερ Στέγκερ σε Γερμανία και Ευρώπη με την ομάδα να δέχεται μέσο όρο σε αυτά τα πέντε παιχνίδια 3,2 γκολ! Κακή εικόνα αμυντικά ενώ ο Κόρδομπα δεν δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τα γκολ που πέτυχε ο Μοντέστ πέρσι! Σοκ με τον τραυματισμό του βασικού αμυντικού Χέκτορ (3 ματς) που μένει εκτός για δύο μήνες!!

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ 5-0

Φίλιπ 2’, 69’, Παπασταθόπουλος 45+, Ομπαμεγιάνγκ 59’, 60’

Προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ αλλά, ηττήθηκε δίκαια καθώς αντέδρασε αρκετά αργά. Μακριά από την Κόμερτσμπανκ Αρένα πάντως οι παίκτες του Νίκο Κόβατς έχουν μαζέψει και τους τέσσερις βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει φέτος ενώ δεν έχουν δεχτεί γκολ και στα δύο ματς εκτός Φρανκφούρτης. Απουσιάζουν οι Ντα Κόστα (2 ματς), Μπεσούσκοφ, Μασκάρελ, Φαμπιάν και Μάιερ οι οποίοι είναι τραυματίες και εκτός αποστολής.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-2

Γιόβιτς 79’ – Μαξ 21’, Καϊούμπι 77’

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Με πολλές απουσίες στην επίθεση, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην εξαιρετική άμυνα του Ανόβερου και ηττήθηκε δίκαια. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ η οποία για δεύτερο σερί ματς έμεινε στο μηδέν στην επίθεση με κακή εικόνα! Υπάρχουν πολλές απουσίες πάντως με τους Γουντ (3 ματς/1 γκολ), Χαντ (2 ματς), Μίλερ (1 ματς/1 γκολ), Κόστιτς (3 ματς) εκτός ενώ λείπει και ο αριστερός μπακ Φαν Ντρόνχελεν (3 ματς).

Τελευταίος αγώνας:
ΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-0

Χάρνικ 50’, Μπεμπού 82’

Ανώτερη της Κολωνίας, νίκησε δίκαια και κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Πέτερ Μπος παραμένουν αήττητοι και η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος. Τα προβλήματα πολλά αλλά τουλάχιστον είναι διαθέσιμος ο επιθετικός μέσος Κάγκαουα (2 ματς) που πήρε ανάσες στον αγώνα με την Κολωνία. Παραμένουν τραυματίες και εκτός αποστολής οι Τόλιαν (2 ματς), Σμέλτσερ (1 ματς), Ρόις, Μπάρτρα (3 ματς/1 γκολ), Γκερέιρο, Ντουρμ, Ρόντε και Σούρλε.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ 5-0

Φίλιπ 2’, 69’, Παπασταθόπουλος 45+, Ομπαμεγιάνγκ 59’, 60’

ΜΑΪΝΤΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Από την αρχή ως το τέλος του ματς απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου δεν βρήκε λύσεις και ηττήθηκε δίκαια και εύκολα. Η ομάδα του Σάντρο Σβαρτς για τρίτη φορά έμεινε στο μηδέν επιθετικά και γνώρισε την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα ματς. Προέκυψαν δύο προβλήματα από τον αγώνα με την Μπάγερν καθώς τραυματίστηκαν οι Ντιαλό (4 ματς/1 γκολ) και Μπροζίνσκι (4 ματς/1 ασίστ). Μόνιμα εκτός οι Μπούσμαν, Σβέρκο, Χακ και Μπούνγκερτ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΜΑΪΝΤΣ 4-0

Ρόμπεν 11’, 23’, Λεβαντόβσκι 50’, 77’

«Η Χέρτα μας αντιμετώπισε σαν να είμαστε η Μπάγερν» είπε ο κόουτς Νάγκελσμαν που είδε την αντίπαλό του να κλείνεται στην άμυνα και με μια αντεπίθεση να κλέβει βαθμό. Παίζει σε μια έδρα όπου δεν έχει νίκη την τελευταία πενταετία (…δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες). Φέτος είναι αήττητη μετά από τέσσερις αγώνες καθώς δύσκολα χάνει! Τραυματίας ο αμυντικός Μπιτσάκτσιτς (2 ματς) και οι επιθετικοί Σάλαϊ (1 ματς/1 ασίστ) και Ναμπρί (1 ματς).

Τελευταίος αγώνας:
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΧΕΡΤΑ 1-1

Βάγκνερ 6’ – Έσβαϊν 55’

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΝΟΒΕΡΟ
Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και δίκαιη ήττα από την Λεβερκούζεν. Ο κόουτς έκανε ακόμη δύο αλλαγές στην ενδεκάδα και η Φράιμπουργκ ακόμη δεν μπορεί να βρει σταθερό σχήμα και καλή επιθετική λειτουργία. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε τέσσερα ματς. Το παιχνίδι χάνουν λόγω τραυματισμών ιοι Κεμπφ (2 ματς), Γκούλντε, Νίντερμαϊερ, Σιέρο (1 ματς), Μέφερτ και Πέτερσεν (2 ματς).

Τελευταίος αγώνας:
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 4-0

Φόλαντ 21’, 34’, Αράνγκις 29’, Μπραντ 86’

Δίκαιη νίκη στο ντέρμπι του Βορρά απέναντι στο Αμβούργο. Πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια οι κόκκινοι πάτησαν κορυφή! Η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγώνες (...τρεις νίκες μια ισοπαλία) με όπλο την εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Όλα τα ματς στο Under 2,5 με την ομάδα να έχει κρατήσει τρεις φορές το μηδέν! Χτύπησε όμως ο βασικός στόπερ Φελίπε (4 ματς) που μένει εκτός μαζί με τον μέσο Πριμπ (1 ματς).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-0

Χάρνικ 50’, Μπεμπού 82’

ΧΕΡΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Ο κόουτς Παλ Ντάρνταϊ επέλεξε να κλειστεί στην άμυνα και να παίξει με αντεπιθέσεις. Το πλάνο απέδωσε και οι πρωτευουσιάνοι πήραν ανέλπιστο βαθμό από την Χόφενχαϊμ! Για την Χέρτα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία αλλά και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (…δύο ισοπαλίες και μια ήττα). Τέσσερα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα και όλα έχουν λήξει στο Under 2,5! Παραμένουν εκτός αγώνων οι επιθετικοί Σέλκε και Σίμπερ καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΧΕΡΤΑ 1-1

Βάγκνερ 6’ – Έσβαϊν 55’

Τρομερό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Χάικο Χέρλιχ που διέλυσε δίκαια την Φράιμπουργκ. Πρώτη νίκη για την Λεβερκούζεν και σημαντική ένεση αυτοπεποίθησης καθώς η ομάδα κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν αμυντικά για πρώτη φορά φέτος. Όλα τα παιχνίδια φέτος έχουν λήξει στο Over 2,5 καθώς βελτιώνεται ενώ έχει και εξαιρετική παράδοση καθώς έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία δώδεκα ματς με την Χέρτα. Απουσιάζουν οι αμυντικοί Τα (3 ματς) και Γεντβάι.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 4-0

Φόλαντ 21’, 34’, Αράνγκις 29’, Μπραντ 86’





Βαθμολογία 2023-24