logo as
   [981] AΛ ΦΑΤΕΧ - ΑΛ ΡΑΕΝΤ Final 3-1  [993] ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ Half 2-0  [991] ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Half 1-0  [982] ΑΛ ΣΑΑΜΠ - ΑΜΠΧΑ Final 5-0  [987] ΧΑΝΒΕΛ ΤΑΟΥΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Αποστολή στην Λομβαρδία!
 19/10/2017

ΜΙΛΑΝ – ΑΕΚ
Η Μίλαν προέρχεται από έξι σερί νίκες στην Ευρώπη και δείχνει ότι είναι αφεντικό στον όμιλο. Όμως οι εγχώριες υποχρεώσεις δεν πηγαίνουν καλά για την ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα, που έχασε το ντέρμπι του Μιλάνου με 3-2 από την Ίντερ και έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί στο παρελθόν στην Ευρώπη, όχι όμως εντός έδρας.Αμφίβολος ο πολύτιμος επιθετικός Κάλινιτς και ο μπακ Αντονέλι, εκτός ο μπακ Κόντι.

«Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει επιθετικό παιχνίδι, είναι δύσκολος αντίπαλος, πολύ ποιοτικός. Έχω δει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την τακτική τους ανάλογα με τον αντίπαλο, είναι πολύ ποιοτικοί μπροστά, γρήγοροι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποδειχθεί για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση» υπογράμμισε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΙΛΑΝ - ΡΙΕΚΑ 3-2

Η Μίλαν προηγήθηκε 2-0 με Σίλβα (14') και Μπορίνι (53'), η Ριέκα ισοφάρισε με Ακόστι (84') και Έλεζ (πεν. 90'), οι «ροσονέρι» νίκησαν τελικά με Κουτρόνε στο 90+4'.

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στον όμιλο, γλιτώνοντας στο τέλος την ήττα από την Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν αλλά τελευταία προβληματίζει, καθώς έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς στην Σούπερ Λιγκ, σώζοντας στο τέλος έναν πόντο απέναντι στην Ξάνθη των εννέα παικτών (1-1) και πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο Μιλάνο όμως δεν έχει τίποτα να χάσει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.Εκτός οι Γιακουμάκης (επιθετικός), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς (μπακ) και Κονέ (μέσος).

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το να είναι μια ομαδα πιο επιθετική ή πιο αμυντική, εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Μένω με την φιλοδοξία, πως θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κάνουμε τον αντίπαλο να μην μας δημιουργήσει. Πιστεύω στην ισορροπία και όλα τα καλά στη ζωή μπορούν να έρθουν με ισορροπία» δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2-2

Ο Λιβάια σκόραρε δύο φορές για την ΑΕΚ (28', 90') σώζοντας την ισοπαλία, η Αούστρια πέτυχε γκολ με τους Μονσάιν (43') και Ταγιουρί (49').

Πιθανές συνθέσεις:
Μίλαν:
Ντοναρούμα - Μουσάτσιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι - Μπορίνι, Κεσί, Μπίγκλια, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου - Σούσο, Αντρέ Σίλβα
ΑΕΚ: Ανέστης - Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Βράνιες - Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Γιόχανσον, Λόπες - Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια