logo as
   [998] ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι κορυφής!
 21/10/2017

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Η Σαμπντόρια έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Αταλάντα, δέχθηκε το γκολ στο 21' και είναι τυχερή που δεν ακολούθησαν τα χειρότερα. Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Μάρκο Τζιαμπάολο ήταν μεταμορφωμένοι, σημείωσαν τρία γκολ από το 56' έως το 68' και το γύρισαν πανεύκολα. Τέσσερις νίκες στο... σακούλι των Γενοβέζων, η πορεία τους κρίνεται εξαιρετική κι ενώ γέμισαν το ταμείο το καλοκαίρι με πωλήσεις βασικών παικτών. Εξέτισε ο Μπαρέτο (μ. 4/0), αμφίβολος ο Καπέτσι (μ. 25/0 Κροτόνε).

Τελευταίος αγώνας:
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 3-1

56’ Σαπάτα, 59’ Καπράρι, 68΄Λίνετι – 21’ Κριστάντε

Η Κροτόνε ήταν πολύ χειρότερη της Τορίνο καθ' όλη τη διάρκεια του ματς με την Τορίνο, αλλά στάθηκε τυχερή, καθώς πέρασε δύο φορές τη σέντρα και σημείωσε ισάριθμα γκολ, ενώ ο αντίπαλος έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες. Δικαιολογημένη η πίκρα από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-2 στο 93', αλλά πάλι καλά που δεν έχασε. Δεν έχασε για τρίτο διαδοχικό ματς η ομάδα του Ντάβιντε Νικόλα, έχει σκληρύνει σε σημαντικό βαθμό. Εκτός οι Τόνεφ (μ. 3/0), Τουμινέλο (ε. 4/1), έτοιμος δηλώνει ο Κραγκλ (μ. 3/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΟΡΙΝΟ 2-2

25’ Ρόντεν, 64’ Μαρτέλα, 54’ Φαλκέ, 93’ Ντε Σιλβέστρι

• Η Σαμπντόρια μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες
• Η Σαμπντόρια έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα τέσσερα τελευταία εντος έδρας ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Σαμπντόρια:
Puggioni; Bereszynski, Silvestre, Regini, Strinic; Verre, Torreira, Praet; Ramirez; Quagliarella, Duvan Zapata
Κροτόνε: Cordaz; Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella; Rohden, Barberis, Mandragora, Stoian; Trotta, Simy

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ
Η Νάπολι έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Ρόμα, προηγήθηκε με το τυχερό γκολ του Ινσίνιε στο 20', αλλά στην επανάληψη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, γλίτωσε δύο φορές από το δοκάρι, ενώ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια από τις αντεπιθέσεις της. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι έκανε το «οκτώ στα οκτώ», σταθερά στην κορυφή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε 2-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, κινδυνεύει με αποκλεισμό. Εκτός ο Μίλικ (ε. 3/1), αμφίβολος δίνεται ο Ινσίνιε (ε. 8/3, 4 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ 0-1

20’ Ινσίνιε

Η Ιντερ δεν ήταν καλύτερη από τη Μίλαν, αλλά τα τρία γκολ του σπουδαίου Μάουρο Ικάρντι και οι αποκρούσεις του πορτιέρε Χαντάνοβιτς ήταν τα δύο στοιχεία που της έδωσαν τη νίκη στο ντέρμπι, με τον Αργεντινό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο φινάλε. Με 7-1-0, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν... θαμπώνει με την απόδοσή της, αλλά βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εξαιρετικό το κλίμα εντός των αποδυτηρίων. Αμφίβολος δίνεται ο σημαντικός Μπρόζοβιτς (μ. 5/2).

Τελευταίος αγώνας:
ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ 3-2

28’, 63’, 90’ «πέν.» Ικάρντι – 56’ Σούσο, 81’ «αυτ.» Χαντάνοβιτς

• Η Νάπολι μετρά 13 σερί νίκες.
• Η Νάπολι έχει σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Ιντερ μετρά εννέα νίκες στα δέκα τελευταία ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Νάπολι:
Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Ounas
Ιντερ: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Vecino, Gagliardini; Candreva, Borja Valero, Perisic; Icardi





Βαθμολογία 2023-24