logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στη Ζυρίχη!
 21/10/2017

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΤΟΥΝ
Άρχισε να βρίσκει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο η Βασιλεία που επικράτησε με 4-0 εκτός της Λουγκάνο, διατηρήθηκε για Τρίτη αγωνιστική αήττητη ενώ μέσα στην εβδομάδα η ομάδα του Βίκι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 0-2 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνιστικά, παραμένει τιμωρημένος ο Μπαλάντα (στόπερ), εξέτισε και επιστρέφει ο Χάκα (μέσος). Μεγάλη απώλεια ο Φαν Βόλφσβινγκελ (φορ) που τραυματίστηκε και στην θέση του, αποκτήθηκε ο Αγιέτι (φορ/εξτρέμ, Σεν Γκάλεν).

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Ζυρίχης και από την στιγμή που έπαιξε ανοιχτά, ήρθε απόλυτα δίκαια η ήττα με 1-3 εντός. Μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία για την ομάδα του Σνάϊντερ που εν μέσω πολλών οικονομικών προβλημάτων, προσπαθεί να πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής. Αγωνιστικά, αμφίβολοι εκ νέου οι Σόργκιτς (φορ), Μπίγκλερ (μπακ), Αλεσσαντρινί (μπακ), Σκάπι (μπακ), Φασινέτι (μπακ) και Ροντρίγκες (στόπερ) που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

ΖΥΡΙΧΗ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Τοπικό ντέρμπι με τεράστια αντιπαλότητα και κοινή έδρα. Ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Ζυρίχη, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τουν με 3-1. Δυο σερί νίκες για την ομάδα του Ούλι Φόρτε (με σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Γκρασχόπερς) και κρυφές βλέψεις ακόμα και για τίτλο. Στα αγωνιστικά, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Μπρούνερ (μέσος). Παραμένουν εκτός πλάνων οι Σκόνμπαχλερ (εξτρέμ), Κέμπτερ (μπακ), Αλέσεβιτς (μπακ), Μαρσεσάνο (εξτρέμ) και Κριεζιού (στόπερ).

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, στο δεύτερο όμως ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε ολική ανατροπή. Έμεινε στο 1-1 εντός με την Λουκέρνη, διατηρώντας το αήττητο με τον Μουράτ Γιακίν στον πάγκο (επτά ματς συνολικά χωρίς ήττα). Αγωνιστικά, δύσκολα θα προλάβει και πάλι ο Πικέλ (μέσος) ενώ παραμένουν εκτός και οι Πούσιτς (χαφ) και Μπαχούι (μέσος) που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.





Βαθμολογία 2023-24