logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 22/10/2017

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.
Πάλεψε στην Στουτγκάρδη αλλά έχασε το ματς. Χωρίς νίκη μετά από οκτώ ματς οι τράγοι παραμένουν στην τελευταία θέση έχοντας την χειρότερη επίθεση και άμυνα. Ο κόουτς Στέγκερ έχει μια τελευταία ευκαιρία απέναντι στην εξίσου κακή Βέρντερ και αν δεν νικήσει ίσως αρχίσουν οι αλλαγές. Μεσοβδόμαδα προσέφερε μια ακόμη απογοητεύση καθώς ηττήθηκε στην Λευκορωσία απο την ΜΠΑΤΕ. Κουρασμένη και χωρίς τους πολύτιμους Χέκτορ (3 ματς), Ρίσε (4 ματς), Κόρδομπα (7 ματς/1 ασίστ) λόγω τραυματισμών.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ 2-1

Δώνης 38’, Ακολό 90+ - Χάιντς 77’

Απογοητευτική εμφάνιση από τους παίκτες του Αλεξάντερ Νούρι που έχασαν δίκαια από την Γκλάντμπαχ. Όπως και η Κολωνία δεν έχουν νίκη μετά από εκτός αγώνες (...τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες) και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονται χειρότεροι. Παρόλα αυτά η διοίκηση έκανε νέα δήλωση στήριξης για τον κόουτς Νούρι. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς (...τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες). Μόνιμα εκτός αγώνων είναι οι επιθετικοί Κρούζε (4 ματς) και Άιλερς. Τελευταίος αγώνας:
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-2

Στιντλ 27’, Βέστεργκαρντ 34’

• Η Βέρντερ μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ισοπαλίες.
• Η Κολωνία μετρά επτά ήττες στα οκτώ τελευταία ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Κολωνία:
Χορν – Κλούντερ, Σόερενσεν, Χάιντζ, Ράους – Λέμαν, Γιόγιτς, Οζκάν, Μπίτενκουρτ – Πιζάρο, Οζάκο
Βέρντερ: αβλένκα – Μπάουερ, Σανέ, Βέλκοβιτς, Σελασιέ - Μπάργφρεντε, Αουγκούστινσον, Κάινζ, Ντιλέινι – Μπάρτελς, Μπελφοντί

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ
Αδύνατον να αντισταθεί στην ποιότητα της Μπάγερν και γνώρισε δίκαια και βαριά ήττα. Ήττα μέσα στο πρόγραμμα για την ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ που επιστρέφει στο γήπεδό της όπου τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων (...τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες) και έχει συγκεντρώσει φέτος έξι από τους επτά βαθμούς της. Εντός έδρας έχει και τρία Under 2,5 σε τέσσερις αγώνες. Παραμένουν εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών οι Κεμπφ, Γκούλντε, Νίντερμαϊερ, Σιέρο και Μέφερτ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 5-0

Σούστερ 8’, Κομάν 42’, Τιάγο 63’, Λεβαντόβσκι 75’, Κίμιχ 90+

Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την Σάλκε και ηττήθηκε δίκαια. Μετά από ματς στο Λβιβ με την Ζόρια για το Γιουρόπα Λιγκ (ήττα, 2-1) επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου εκτός έδρας δεν έχει νίκη φέτος μετά από τρεις αγώνες και σύμφωνα με τον κόουτς Ντάρνταϊ «κάνουμε νέα αρχή γιατί ήμασταν απαράδεκτοι με την Σάλκε». Απουσίες στο κέντρο. Τιμωρημένος ο Χαραγκούτσι (6 ματς/1 ασίστ) και τραυματίας ο Ντάριντα (7 ματς/1 ασίστ). Επιστρέφει ο αρχηγός Ιμπίσεβιτς (6 ματς/3 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΧΕΡΤΑ – ΣΑΛΚΕ 0-2

Γκορέτσκα 54’, Μπούργκσταλερ 78’

• Η Χέρτα μετρά 11 ήττες στα 13 εκτός έδρας ματς.
• Η Χέρτα μετρά επτά σερί εκτός έδρας under.
• Η Φράιμπουργκ είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Φράιμπουργκ:
Σβόλοφ – Λίνχαρτ, Σουγιούνσου, Σούστερ – Στένσελ, Γκούντερ, Φραντς, Νίντερλέχνερ, Τερατσίνο, Χόεφλερ – Χάμπερερ
Χέρτα: Γιάρσταϊν – Πέκαρικ, Σταρκ, Ρέκικ, Πλάτενχαρντ – Νταριντά, Σκέλμπρεντ – Βάιζερ, Λέκι, Έσβαϊν - Καλού

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Η ομάδα του Μάρτιν Σμιντ για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πάθος και τρομερή θέληση για το αποτέλεσμα και πήρε δίκαια την ισοπαλία στο Λεβερκούζεν. Σε τέσσερα ματς από την ημέρα που ανέλαβε ο Ελβετός προπονητής έχει μόνο ισοπαλίες και είναι όλες Goal/Goal. Έχει βελτιωθεί αρκετά στην αμυντική λειτουργία και αν και λείπει ο τραυματίας Γκόμεζ (3 ματς) σκοράρει με συνέπεια και στην επίθεση. Τραυματίες παραμένουν οι βασικοί αμυντικοί Μπρούμα, Μπρουκς και Γιούνγκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-2

Μπέντερ 29’, Αλάριο 61’ – Ορίγκι 44’, Μπλαζικόβσκι 69’

Λίγο πριν το φινάλε πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ αλλά δέχτηκε την ισοφάριση και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μεσοβδόμαδα είχε αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ με την Μπασάκσεχιρ (νίκη, 3-1) και σίγουρα θα υπάρχει κούραση και ο κόουτς θα πρέπει να βρει λύσεις ξανά από τον πάγκο του. Εκτός έδρας έχει δώδεκα συνεχόμενα Goal/Goal και φέτος τα τρία ματς εκτός έχουν λήξει στο Over 3,5. Τραυματίες είναι οι Μπιτσάκτσιτς, Ναμπρί και Ζούλι.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-2

Χιούμπνερ 52’, Ουτ 85’ – Γκρεγκόριτς 75’, Φογκτ αυτ. 89’

• Η Βολφσμπουργκ μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες.
• Η Χοφενχάιμ μετρά πέντε σερί εκτός έδρας ovrt.

Πιθανές συνθέσεις:
Βολφσμπουργκ:
Κάστελς – Φερχάεγκ, Τισεράντ, Ουντουοκχάι, Γκέρχαρντ – Καμάτσο, Άρνολντ – Ντιντάβι, Μάλλι, Μπλαζικόσφκι – Ορίγκι
Χοφενχάιμ: Μπάουμαν – Νόρντβαϊτ, Βογκτ, Χούμπνερ – Σουλτς, Τσούμπερ, Γκάιγκερ, Ντέρμπιμπαϊ, Αμίρι – Κράμαριτς, Βάγκνερ





Βαθμολογία 2023-24