logo as
   [949] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ - ΚΛΟΥΖ Half 0-0  [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ 0-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 0-2  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Με… φόρα η Σάλκε!
 19/11/2017

ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Η Φράιμπουργκ σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο πιέστηκε αλλά κράτησε το τρίποντο στο Φράιμπουργκ. Αήττητοι για πέντε αγώνες (...τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες) οι «βασιλικοί μπλε» που έχουν φτάσει στην πρώτη τετράδα με τις εμφανίσεις τους. Εντυπωσιακοί αμυντικά καθώς έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την Μπάγερν. Σίγουρα εκτός ο βασικός μέσος Γκορέτσκα (9 ματς/4 γκολ). Αμφίβολοι ο στόπερ Ναστάζιτς (7 ματς) και ο μέσος Μπενταλέμπ (6 ματς/3 γκολ).

Τελευταίος αγώνας:
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ 0-1

Καλιτζούρι 62’

Με παίκτη παραπάνω από το δωδέκατο λεπτό κατάφερε να νικήσει δίκαια την Στουτγκάρδη. Νέος ήρωας ο 18χρονος επιθετικός Αρπ ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς με την ομάδα να βρίσκει στις ακαδημίες επιθετικό με αυτοπεποίθηση για να καλύψει το κενό του τραυματία Μίλερ (1 ματς/1 γκολ) ο οποίος θα επιστρέψει τον Μάρτιο στις προπονήσεις. Εκτός έδρας το Αμβούργο έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μόνο μια νίκη στα τελευταία έντεκα ματς.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 3-1

Χαντ 20’, Κόστιτς 65’, Αρπ 69’ – Γκίντσεκ 55’

• Η Σάλκε μετρά έξι σερί under.
• Το Αμβούργο μετρά τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες.
• Το Αμβούργο μετρά τρία σερί εκτός έδρας over.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΑΝΟΒΕΡΟ
Όλα δείχνουν Κόφελντ. Η Βέρντερ απέτυχε στην αναζήτηση προπονητή στην διακοπή του πρωταθλήματος και ο προσωρινός κόουτς Φλόριαν Κόφελντ παραμένει στον πάγκο. Η Βέρντερ παρά την βελτιωμένη εμφάνιση ηττήθηκε από την πιο ποιοτική Άιντραχτ και παραμένει χωρίς νίκη φέτος. Έχει την χειρότερη επίθεση (...μαζί με την Κολωνία) στο πρωτάθλημα αλλά από τις οκτώ τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, έχει την καλύτερη άμυνα. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς εκτός αγώνων είναι μονο ο επιθετικός Άιλερς.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. 2-1

Ρέμπιτς 17’, Αλέρ 89’ – Μοϊσάντερ 25’

Παρά την καλή προσπάθεια, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Λειψίας. Ηττήθηκε δίκαια η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ που προσέφερε το πέμπτο συνεχόμενο Over 2,5 και Goal/Goal. Το καλό για τον κόουτς ήταν πως στην διακοπή είδε αρκετούς παίκτες (...Ζόνατας, Φελίπε, Μπεμπού, Μπεχ, Σαρένρεν) να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Μόνιμα εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών για τους κόκκινους είναι οι Ζοργκ (2 ματς), Πριμπ και Αλμπόρνοζ.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΕΙΨΙΑ – ΑΝΟΒΕΡΟ 2-1

Πόουλσεν 70’, Βέρνερ 85’ – Ζόνατας 56’

• H Βέρντερ δεν έχει νικήσει στα 14 τελευταία ματς.
• Το Ανόβερο μετρά πέντε σερί over.
• Η Βέρντερ δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς.





Βαθμολογία 2023-24