logo as
   [859] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ 1-0  [862] ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΥΛΣΑΝ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πιέσεις σε Μίλγουολ
 21/11/2017

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της ΚΠΡ αλλά επέστρεψε στις νίκες και παραμένει στην ζώνη πλέι - οφ. Η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει πεισμώσει και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, παρά το γεγονός ότι έχει απομείνει με μόνο έναν κανονικό σέντερ φορ. Έχει μόνο μία ήττα φέτος εντός έδρας. Eκτός οι επιθετικοί Χέπμπουρν – Μέρφι, Γκριν, Αγκμπονλαχόρ, Χόγκαν και Κόντζια και ο μπακ Τέρι.

Η Σάντερλαντ πάλι δεν κέρδισε εντός και έμεινε χωρίς νίκη για 15η σερί αγωνιστική, μένοντας στην τελευταία θέση. Στο ματς με την Βίλα, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο νέος τεχνικός Κρις Κόουλμαν, ο οποίος ανέλαβε να σώσει την ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Ουαλίας. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Μάγια και Βον, ο μπακ Τζόουνς και ο μέσος Γουίλιαμς, εκτός ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας Κονέ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΧΑΛ
Η Μίλγουολ μπορούσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Σάντερλαντ αλλά δεν τα κατάφερε και έχει μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, έχει χάσει τον προσανατολισμό της και εντός έδρας τελευταία με δύο ήττες σε τρεις αγώνες, οπότε επιβάλλεται να επιστρέψει στα τρίποντα για να μην βρεθεί ακόμα χαμηλότερα. Εκτός είναι οι μπακ Νέλσον και Γουέμπστερ και ο μέσος Ουίλιαμς. Τιμωρημένος ο μέσος Γουάλας.

Η Χαλ μετά από τρεις σερί ήττες πήρε έναν πόντο εντός με Ίπσουιτς, αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία. Η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι έχει μεγάλη αδυναμία στην άμυνα και ειδικά στα τελευταία λεπτά, έχοντας δεχτεί γκολ από το 80' και μετά σε 10 ματς πρωταθλήματος. Εκτός είναι οι μακροπρόθεσμα τραυματίες Κιν, Ερνάντες (επιθετικοί), Οντουμπάγιο (μπακ), Μέισον, Κίνγκσλι, Τοράλ (μέσοι). Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Κάμπελ. Αμφίβολος ο επιθετικός Ντίκο.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Η Μπάρνσλεϊ κατάφερε να πάρει τον πόντο στην έδρα της Νόργουιτς και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώμη με μία ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Ο Πολ Χεκινγκμπότομ δήλωσε πως παραμένει στην ομάδα και αυτό μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών. Εντός έδρας όμως οι επιδόσεις της ομάδας του επιδέχονται μεγάλης βελτίωσης με μία νίκη σε πέντε ματς. Εκτός οι μπακ Τζάκσον, Καβαρέ και Πίνοκ. Αμφίβολος ο εξτρέμ Άισγκροβ.

Η Κάρντιφ κέρδισε την Μπρέντφορντ και παραμένει σε απόσταση βολής από τις θέσεις απ' ευθείας ανόδου. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ εναλλάσσεται όμως εκτός έδρας ανάμεσα σε θετικά και αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να δείξει σταθερότητα. Εκτός ο τερματοφύλακας Καμπ, ο μπακ Ρίτσαρντς, ο επιθετικός Χίλι και ο μέσος Χάρις. Αμφίβολος ο επιθετικός Ζοχορέ, ο μέσος Λενγκ και ο μπακ Μπένετ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπογκλ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Πέλτιερ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Η Μπρέντφορντ έχασε μετά από εννέα αγωνιστικές με κακή εμφάνιση στην έδρα της Κάρντιφ καθώς έμεινε μετά από καιρό στο μηδέν επιθετικά και έτσι θέλει να δώσει άμεση απάντηση απέναντι στην Μπέρτον. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει χάσει μόνο ένα ματς φέτος εντός έδρας, αλλά έχει παραχωρήσει πολλές ισοπαλίες, καθώς εξακολουθεί να δέχεται εύκολα το γκολ. Εκτός παραμένει o μπακ Χένρι και ο μέσος Τζατζ. Αμφίβολος ο μπακ Ντάλσγκααρντ.

Η Μπέρτον συνεχίζει να δέχεται εύκολα γκολ στην έδρα της και έτσι μετά την ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ όμως δείχνει καλύτερο πρόσωπο μακριά από την έδρα της, όπου έχει δεχτεί γκολ μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν σκοράρει αρκετά. Εκτός ο επιθετικός Μπόις, αμφίβολος ο μπακ Μπρέιφορντ και οι επιθετικοί Ντάιερ και Μέισον.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η Μπρίστολ Σίτι μπορεί να μην νίκησε μέσα στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ αλλά με τον έναν πόντο έμεινε αήττητη τέσσερις αγωνιστικές και παρέμεινε στην εξάδα. Η ομάδα του Λι Τζόνσον έχει χάσει μόλις μία φορά εντός έδρας φέτος και αισιοδοξεί για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Tραυματίες οι μέσοι Ο' Νιλ και Χέγκελερ, ο τερματοφύλακας Λούτσιτς και ο επιθετικός Ντιεντιού, αμφίβολος ο μπακ Πιζάνο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ράιτ.

Η Πρέστον δεν κατάφερε να κερδίσει την εκ των ουραγών Μπόλτον και πλέον είναι χωρίς νίκη επτά αγωνιστικές, αν και έβαλε τέλος στο σερί ηττών. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ δεν έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και καλείται να θυμηθεί το καλό εκτός έδρας πρόσωπο προηγούμενων εβδομάδων για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός οι μπακ Ντέιβις, Σπερ, Κάνιγκχαμ και ο επιθετικός Μαγκουάιρ. Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Χάγκιλ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Η Νότιγχαμ άργησε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού με την Μπέρμιγχαμ και δέχτηκε νωρίς γκολ, ενώ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να διασπάσει μία κλειστή άμυνα. Η ομάδα του Μαρκ Γουόρμπερτον συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα, όμως παραμένει κοντά στην πρώτη εξάδα. Εντός έδρας προέρχεται από τρεις σερί νίκες και θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με την Νόργουιτς. Ο μπακ Χομπς και ο μέσος Κόεν εκτός. Αμφίβολος ο μπακ Φοξ.

Η Νόργουιτς προηγήθηκε νωρίς με την Μπάρνσλεϊ αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και έτσι παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε είναι πάντως από τις πιο επικίνδυνες στα εκτός έδρας παιχνίδια και θέλει να το αποδείξει με την Νότιγχαμ, την οποία είχε κερδίσει πέρσι δύο φορές. Εκτός είναι οι Λιούις, Τζάρβις, Πρίτσαρντ, Τόμπσον (μέσοι). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Νέισμιθ, Τόμκινς και ο μέσος Τέτεϊ.

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΠΡ
Η Ντέρμπι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας πόντο στην έδρα της Φούλαμ παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο γήπεδό της για να πλησιάσει την εξάδα, αλλά πρέπει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς. Εκτός ο στράικερ Μπεντ και ο μπακ Λόου, αμφίβολοι οι μέσοι Τζόνσον, Λόρενς, Μπένετ και ο μπακ Σάκελ.

Η ΚΠΡ προηγήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα αλλά έπεσε θύμα ανατροπής και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ δεν είναι πολύ μακριά από την εξάδα αλλά πρέπει να θυμηθεί τον καλό της εαυτό. Μακριά από την έδρα της ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη, καθώς δείχνει αρκετά μεγάλη αδυναμία στο σκοράρισμα. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι μπακ Περτς και Ονουόχα, αμφίβολος ο μπακ Χολ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΦΟΥΛΑΜ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Μπέρτον και παραμένει σε θέση απ' ευθείας ανόδου με δύο σερί νίκες και πέντε στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ δείχνει ακαταμάχητη και στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με πολύ καλή αμυντική επίδοση. Εκτός οι μέσοι Κουτς και Φρίμαν και ο επιθετικός Έβανς, αμφίβολος ο επιθετικός Λέιβερι. Μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Μπάλντοκ.

Η Φούλαμ δεν έχει τρίποντο σε έξι σερί αγωνιστικές και δεν μπορεί να πλησιάσει την εξάδα, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της απέναντι στην Ντέρμπι. Η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είχε ξεκινήσει δυνατά την σεζόν μακριά από την έδρα της αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει πρόβλημα. Συνολικά δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία από τον Αύγουστο. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Πιαζόν και ο εξτρέμ Ότζο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος ΜακΝτόναλντ.

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Μπόλτον πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Πρέστον και έμεινε αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική, ωστόσο μόνο δύο από αυτά τα ματς ήταν νίκες και έτσι παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον πρέπει να βρει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση. Αμφίβολος ο μπακ Τέιλορ και o μέσος Μοράις, τιμωρημένος ο μπακ Μπίβερς. Εκτός οι επιθετικοί Γουίλμπραχαμ, Λε Φοντρ.

Η Ρέντινγκ επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις με εντός έδρας ήττα από την Γουλβς και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γιαπ Σταμ πάντως κάνει καλύτερες εμφανίσεις φέτος μακριά από την έδρα της και ελπίζει σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός ο επιθετικός Μέντες και ο μέσοι Έβανς, ΜακΚλίρι, Χάριοτ, Ομπίτα, Κουίν. Αμφίβολοι οι μπακ Γουότσον και Ιλόρι, οι μέσοι Βαν Ντερ Μπεργκ και Κέλι και ο επιθετικός Σμιθ.

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΝΤΣ
Η Γουλβς πέρασε από την έδρα της Ρέντινγκ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις σερί νίκες και έξι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει χάσει μόλις τέσσερις πόντους μέσα στην έδρα της καθώς δύσκολα δέχεται το γκολ και θέλει να αποδείξει ότι φέτος μπορεί την άνοδο με νίκη επί της Λιντς. Εκτός ο επιθετικός Ένις και ο μπακ Αγιέ. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ντάγκλας.

Η Λιντς μετά από τρεις σερί ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στην Μίντλεσμπρο και παραμένει στις παρυφές της πρώτης εξάδας. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν μπορεί να έχει μεν τέσσερις νίκες μακριά από την έδρα της αλλά δεν έχει πάρει ακόμα ισοπαλία και ίσως πρέπει να την διεκδικήσει στην δύσκολη έδρα της Γουλβς, ώστε να ξεκινήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αμφίβολος ο μπακ Μπόρθγουικ – Τζάκσον και ο εξτρέμ Ντάλας.





Βαθμολογία 2023-24