logo as
   [912] ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΛΑΝΕΡΟΣ Final 4-1  [916] ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

«Μάχη» στο Λονδίνο!
 20/2/2018

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Τσέλσι μάζεψε έντεκα βαθμούς στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, άκρως ικανοποιητική συγκομιδή, αλλά έμεινε πίσω από τη Ρόμα στην ισοβαθμία και η κλήρωση τη δυσκολεύει με το «καλημέρα». Δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της στην Αγγλία και ο τεχνικός Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στο στόχαστρο, κατηγορώντας με τη σειρά του τους διοικούντες για ανεπαρκή ενίσχυση. Εντός έδρας με ισπανικές ομάδες έχει απολογισμό 9-5-2 σε 16 αναμετρήσεις. Νίκησε 4-0 τη Χαλ, συνεχίζει στο Κύπελλο. Εκτός ο Νταβίντ Λουίς (α. 10/1, 4/1), δύσκολα ο Μπακαγιόκο (μ. 24/2, 5/1), δεν έχουν προκύψει απρόοπτα προβλήματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Τερμάτισε 2η στον 3ο όμιλο, με αντιπάλους τις Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Καραμπάγκ.

Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει κατά καιρούς... εξωγήινο ποδόσφαιρο, αλλά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε διαλύει τον ανταγωνισμό σε Ισπανία και Ευρώπη ούσα σκληροτράχηλη ομάδα. Ουδέν πρόβλημα για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου εντός των συνόρων. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε από την Εϊμπάρ, αλλά νίκησε 2-0 εκτός έδρας. Με αγγλικές ομάδες έχει παίξει 23 φορές σε διπλά ματς κι έχει να επιδείξει 13 προκρίσεις, είναι και τώρα το φαβορί.Τιμωρημένος ο Σεμέδο (α. 14/0, 5/0), δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κουτίνιο (μ-ε. 4/0, 14/7 και 5/5 με Λίβερπουλ).

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Τερμάτισε 1η στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους τις Γιουβέντους, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό.

Πιθανές συνθέσεις:
Τσέλσι:
Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Κρίστιενσεν, Κέιχιλ - Μόουζες, Καντέ, Ντρινκγουότερ, Φάμπρεγκας, Αλόνσο – Αζάρ, Μοράτα
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα – Αντρέ Γκόμες, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Ινιέστα – Μέσι, Σουάρες

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η Μπάγερν έχασε, ουσιαστικά, την πρωτιά από νωρίς λόγω Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να πάρει τη δεύτερη θέση, δίχως καν να φορτσάρει. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έχει στόχο το τρόπαιο, όπως πάντα. Την ευνοεί το ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στην Μπουντεσλίγκα, αλλά δεν πείθει ότι είναι στα άμεσα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Δυσκολεύτηκε στο Βόλφσμπουργκ, νίκησε 2-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Απέναντι σε τουρκικές ομάδες έχει 3-1-0 (11-1 γκολ).Ξεκούραστος ο Βιδάλ (μ. 18/6, 5/0), εκτός ο Νόιερ (τ. 3/0, 1/0), με τον τελευταίο να αποτελεί μακροχρόνιο πρόβλημα για τους Βαυαρούς.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Τερμάτισε 2η στον 2ο όμιλο, με αντιπάλους τις Παρί Σεν Ζερμέν, Σέλτικ και Αντερλεχτ.

Η Μπεσίκτας βρέθηκε σε όμιλο «αίνιγμα», αλλά εντυπωσίασε και τερμάτισε στην πρώτη θέση, δίχως πάντως η κλήρωση να την ανταμείβει για την εξαιρετική πορεία της. Οι «αετοί» είναι κάτοχοι του τίτλου στην Τουρκία, πλην όμως βρίσκονται στα όρια της πρώτης τετράδας και αποτελέσματα όπως το 1-1 με την Κόνιασπορ (Παρασκευή) δεν τη βοηθούν ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Στα 15 από τα 18 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος για κάθε διοργάνωση, έχουν σκοράρει αμφότερες οι ομάδες.Διαθέσιμος ο Τόσιτς (α. 15/3, 6/0), κάτι που καθιστά την αποστολή πλήρη. Αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Τερμάτισε 1η στον 7ο όμιλο, με αντιπάλους τις Πόρτο, Λειψία και Μονακό.

Πιθανές συνθέσεις:
Μπάγερν:
Ούλριχ - Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα - Βιδάλ, Τσάβι Μαρτίνεθ - Χάμες Ροντρίγκες, Κομάν, Μιούλερ - Λεβαντόφσκι
Μπεσίκτας: Φάμπρι - Γκιοκχάν, Πέπε, Μεδέλ, Αντριάνο - Ατίμπα, Ογκιουζάν - Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ - Νεγρέδο