logo as
   [129] ΚΑΠΑ - ΣΑΛΠΑ 1-1  [123] ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Πονταρίσματα σε Βίλα
 20/2/2018

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η Άστον Βίλα έκανε κακή εμφάνιση στο β' μέρος με Φούλαμ και έτσι το σερί νικών της έλαβε τέλος, πέφτοντας από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Στιβ Μπρους όμως είναι αήττητη εντός έδρας σε οκτώ σερί ματς και θέλει άμεση επιστροφή στα τρίποντα. Eκτός παραμένει ο επιθετικός Κόντζια, ο τερματοφύλακας Στιρ και ο μπακ Σάμπα. Κοντά στην επιστροφή ο επιθετικός Αγκμπονλαχόρ, αμφίβολοι οι μέσοι Αντομά και Γκρίλις.

Τελευταίος αγώνας:
ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-0

52' Σέσενιον, 71' Αγιτέ

Η Πρέστον πήρε πόντο από την πρωτοπόρο Γουλβς και θα μπορούσε και νίκη. Παραμένει σε απόσταση βολής την εξάδα, με μόνο μία ήττα στα τελευταία 16 ματς και καμία στα τελευταία 6. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει τους πρωτοπόρους. Εκτός ο επιθετικός Μαγκουάιρ. Aμφίβολος ο μπακ Κλαρκ και ο μέσος Γκάλαχερ. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Πίρσον και ο μπακ Κάνινγκχαμ, τιμωρημένος ο μέσος Γουέλς.

Τελευταίος αγώνας:
ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ 1-1

52' Μπράουν - 61' Κόστα

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Η Μίλγουολ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπέρμιγχαμ και παραμένει αρκετά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Η ομάδα του Νιλ Χάρις μπορεί να έχει παραχωρήσει τρεις σερί ισοπαλίες μέσα στο γήπεδό της, αλλά δεν έχει χάσει εντός έδρας σε οκτώ σερί αγωνιστικές και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Εκτός ο μπακ Γουέμπστερ και ο επιθετικός Ο' Μπράιεν.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 0-1

77' Ονιεντίνμα

Η Γουένσντεϊ κράτησε στο 0-0 την Σουόνσι εντός στο Κύπελλο και κέρδισε το δικαίωμα για επαναληπτικό, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη επί της Ντέρμπι. Η ομάδα του Γιός Λουχουκάι έχει πάρει τρεις σερί ισοπαλίες εκτός και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εκτός Φορεστιέρι, Φλέτσερ (επιθετικοί), Αμπντί (μέσος) και Λις (μπακ), αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Γουέστγουντ, οι μέσοι Λι, Μπάναν, οι μπακ Φαν Άκεν, Χάτσινσον και οι επιθετικοί Χούπερ και Ματίας.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΝΤΕΡΜΠΙ 2-0

18', 47' Ζοάο

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΧΑΛ
Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στις ήττες στην έδρα της Κάρντιφ αλλά παρά το ασταθές πρόσωπο που δείχνει παραμένει στη μάχη των πλέι - οφ. Η ομάδα του Τόνι Πιούλις έχει πετάξει αρκετούς πόντους μέσα στην έδρα της καθώς της λείπει το εύκολο γκολ. Θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες για να μην αφήσει τις ομάδες της εξάδας να ξεφύγουν περισσότερο, με το κρισιμότερο σημείο της σεζόν να πλησιάζει. Λείπει ο αμυντικός Φάμπιο.

Τελευταίος αγώνας:
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1-0

33' Μόρισον

Η Χαλ συνετρίβη με 4-0 στην έδρα της Χαλ και το όνειρο διάκρισης στο Κύπελλο έλαβε τέλος. Η ομάδα του Νάιτζελ Άντκινς στρέφεται πλέον αποκλειστικά στην μάχη της παραμονής και στοχεύει στο δεύτερο σερί διπλό στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει μόνο μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια και συνεχίζει να κινδυνεύει. Εκτός Ερνάντες (επιθετικός), Οντουμπάγιο (μπακ), Κίνγκσλι (μέσος). Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Λάρσον. Αμφίβολος ο μέσος Γουίλσον και ο επιθετικός Μπάουεν.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΧΑΛ 0-2

9' Τοράλ, 38' Γουίλσον

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Η Μπάρνσλεϊ βρήκε τον νέο της τεχνικό στο πρόσωπο του πρώην προπονητή της ΑΕΚ Ζοσέ Μοράις, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς απέναντι στην Μπέρτον. Η ομάδα είναι στην επικίνδυνη ζώνη με πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά είχε ένα δεκαήμερο για να ανασυνταχθεί. Μετράει αήττητο έξι αγώνων απέναντι στην Μπέρτον σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να το επεκτείνει σε έναν τελικό παραμονής. Εκτός οι μπακ Τζάκσον και Φράιερς.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1-1

21' ΜακΜπέρνι - 18' πεν. Νούχιου

Η Μπέρτον έμεινε στο Χ με Νότιγχαμ για την δεύτερη σερί ισοπαλία, αλλά παραμένει τελευταία με έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και ένα τρίποντο στα τελευταία εννέα. Η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ πρέπει να βρει τις λύσεις επιθετικά, καθώς έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Έχει όμως περισσότερες νίκες εκτός απ' ότι εντός. Εκτός ο επιθετικός Μίλερ, μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Μέισον, αμφίβολοι οι μπακ Φλάναγκαν, Τέρνερ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΡΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 0-0

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Η Μπρέντφορντ επέστρεψε στις νίκες με διπλό στην έδρα της Σάντερλαντ και παραμένει ακόμα στο κόλπο για τα πλέι - οφ. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει γερή έδρα με μόλις δύο ήττες όλη τη σεζόν, όμως δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία ματς μπροστά στο κοινό της. Θέλει να παρουσιαστεί με αποφασιστικότητα ίδια με του προηγούμενου ματς για να ξεκινήσει σερί νικών. Εκτός παραμένει o μπακ Χένρι. Τιμωρημένος ο μέσος Κανιός.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 0-2

13' Μοκότζο, 28' Μοπέι

Η Μπέρμιγχαμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Μίλγουολ και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Στιβ Κότεριλ δεν έχει σκοράρει καν στα τελευταία δύο παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει μόνο ένα στα τελευταία τρία. Εκτός έδρας έχει πάρει μόνο δύο νίκες φέτος και σίγουρα χρειάζεται περισσότερες. Εκτός ο μπακ Κεϊτά και ο επιθετικός Βασέλ, αμφίβολος ο μπακ Γκράουντς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Εντόι.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 0-1

77' Ονιεντίνμα

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Νότιγχαμ μπορεί να τσίμπησε τον πόντο στην έδρα της Μπέρτον, αλλά δεν έχει νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, ενώ μετρά πέντε σερί ήττες μέσα στο γήπεδό της και πρέπει με κάθε τρόπο να επιστρέψει στα τρίποντα. Ο μπακ Χομπς και ο μέσος Κόεν εκτός. Τιμωρημένος είναι ο μπακ Λικχάι.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΡΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 0-0

Η Ρέντινγκ προέρχεται από δύο σερί ήττες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γιαπ Σταμ είναι συνολικά πιο μαχητική μακριά από την έδρα της και θέλει να δείξει παρόμοιο πρόσωπο σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό. Εκτός ο επιθετικός Μέντες, οι μέσοι Χάριοτ, Ομπίτα, Κουίν και ο μπακ Έλφικ. Αμφίβολοι οι μπακ Γουότσον και Μακ Σέιν και ο μέσος Σουίφτ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ 2-1

44', 49' Τραορέ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΚΠΡ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πάλεψε στην έδρα της Λέστερ αλλά δέχτηκε ένα γκολ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Έτσι, συνεχίζει το κυνήγι μίας θέσης στα πλέι – οφ από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ είναι δυνατή μέσα στο γήπεδό της αλλά έχει κάνει κάποιες γκέλες εντός έδρας και πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Εκτός είναι οι μέσοι Φρίμαν και Κουτς. Τιμωρημένος ο δεύτερος γκολκίπερ Μουρ και ο μέσος Φλεκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΛΙΝΤΣ 2-1

2', 73' πεν. Σαρπ - 47' Λασόγκα

Η ΚΠΡ έστω και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει την Μπόλτον εντός έδρας και επιστρέφοντας στις νίκες, ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ εκτός έδρας όμως έχει πάρει μόλις δύο νίκες όλη τη σεζόν καθώς δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, ενώ πιο δύσκολα σκοράρει. Αμφίβολος ο επιθετικός Σιλά και ο μπακ Περτς, εκτός ο εξτρέμ Μάκι, ο μπακ Χολ και ο μέσος Γουίλερ. Τιμωρημένος ο μέσος Μάνινγκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΚΠΡ - ΜΠΟΛΤΟΝ 2-0

72' Λιντς, 90' Σμιθ

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Η Μπόλτον πάλεψε για πάνω από 70 λεπτά στην έδρα της ΚΠΡ αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι, όμως παρά τις δύο σερί ήττες της παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον είναι αήττητη εντός για πέντε παιχνίδια και έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από μία από τις ανταγωνίστριες για την παραμονή. Εκτός είναι ο μέσος Κ. Τέιλορ και ο μέσος Πράτλι (αρχηγός). Αμφίβολος ο μέσος Νουν. Τιμωρημένος ο μέσος Λιτλ.

Τελευταίος αγώνας:
ΚΠΡ - ΜΠΟΛΤΟΝ 2-0

72' Λιντς, 90' Σμιθ

Η Σάντερλαντ έχασε από την Μπρέντφορντ και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, χωρίς τρίποντο σε τέσσερις αγωνιστικές και με μία νίκη σε επτά αγώνες. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν έχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας απ' ότι εντός και θέλει μόνο το τρίποντο σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Αμφίβολος ο μέσος ΜακΝερ και ο μπακ Γουίλσον, εκτός οι μέσοι Γκίμπσον, Ρόντγουελ, ο τερματοφύλακας Ράουτερ και ο επιθετικός Γουάτμορ.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 0-2

13' Μοκότζο, 28' Μοπέι





Βαθμολογία 2023-24