logo as
   [129] ΑΡΝΤΑ ΚΟΥΡΝΤΖΧΑΛΙ - ΛΕΦΣΚΙ 2005 ΚΡΟΥΜΟΒΓΚΡΑΝΤ Half 1-1  [196] ΧΕΜΕΛ ΧΕΜΠΣΤΕΝΤ - ΑΒΕΛΕΙ 2-0  [138] ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 0-1  [143] ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ 0-1  [181] ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ 0-1  [131] ΚΑΡΝΤΙΦ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-1  [135] ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1-0  [194] ΧΑΒΑΝΤ & ΓΟΥΟΤΕΡΛΟΥΒΙΛ - ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚ 0-1  [182] ΟΛΝΤΑΜ - ΦΑΙΛΝΤ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Αποστολή στο Κίεβο!
 22/2/2018

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΑΕΚ
Πριν το πρώτο ματς ο κόουτς Χάτσκεβιτς είχε μιλήσει για το πρόβλημα της ομάδας του στις στατικές φάσεις και χρειάστηκε μια τέτοια για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα νίκησε 1-0 την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην επανεκκίνηση της σεζόν. Ο νέος τερματοφύλακας Μπόικο δεν έδειξε να έχει πρόβλημα προσαρμογής στην νέα ομάδα του και ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ. Ο κεντρικός αμυντικός Σαμπράνο δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί όπως και ο επιθετικός Μποκανί.

«Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν» δήλωσε ο τεχνικός Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς.

Όταν η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της δημιούργησε προβλήματα στους Ουκρανούς ειδικά μετά το 65ο λεπτό. Εκεί φάνηκε και η σημασία των επίσημων αγώνων που έχει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Στο πρωτάθλημα καθάρισε από το ημίχρονο το ματς με την Ξάνθη επικρατώντας 4-0 και πλέον είναι αήττητη στα τελευταία 24 επίσημα ματς (16/8/0). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Βράνιες και ο επιθετικός Λιβάγια. Ανέτοιμοι οι Κονέ, Τσόσιτς, Λόπες. Μόνιμα τραυματίες οι Μάνταλος, Γιόχανσον ενώ δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη οι Χουλτ και Μοράν!

«Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε είναι τα αποτελέσματα που έρχονται. Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα» υπογράμμισε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πρώτος αγώνας:
ΑΕΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1-1

Στην μοναδική τελική εντός εστίας με τον Τσιχάνκοφ (19’) η Ντινάμο προηγήθηκε. Η ΑΕΚ ισοφάρισε δίκαια με τον Αϊντάρεβιτς (80’).

Πιθανές συνθέσεις:
Ντιναμό Κ.:
Μπόικο - Κεντζιόρα, Χατσερίδι, Καντάρ, Μόροζιουκ - Μπουγιάλσκι, Σεπέλεφ - Τσιγκάνοφ, Χάρμας, Γκονσάλες - Μοράες
ΑΕΚ: Μπάρκας - Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες - Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας - Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο