logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Κατρακυλά» η Σριούσμπερι
 20/3/2018

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
Για δεύτερο σερί παιχνίδι στο γήπεδο της, η Νορθάμπτον δεν κατάφερε να σκοράρει, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Ρόδεραμ. Υπό πίεση για άμεσα αποτελέσματα πλέον η ομάδα του Τζίμι Φλόϊντ Χασελμπάϊνκ που μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη και διατηρείται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά, παραμένει τιμωρημένος ο Κρουκς (μέσος) ενώ πάντα εκτός οι μακροχρόνιοι Σμιθ (μπακ), Πιερ (στόπερ) και Φίλιπς (μπακ) που δεν επηρεάζουν.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ 0-3

Σμιθ 17, Μπολ 62, Τάουελ 81΄.

Χωρίς να ενθουσιάσει, η Σριούσμπερι με ανατροπή στο σκορ, επικράτησε με 2-1 εκτός της Σκάνθορπ. Τρεις διαδοχικές νίκες για την ομάδα του Πολ Χερστ που τα δίνει όλα πλέον, για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Για τα αγωνιστικά ζητήματα, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Γκόντφρεϊ (μέσος). Αμφίβολος και πάλι δίνεται ο Μπόλτον (μπακ), καιρό λείπουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες Τζουλς (στόπερ) και Ενίς (δανεικός φορ) που δεν επηρεάζουν.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 1-2

Μόρις 8- Νόλαν 51, Πέϊν (πεν) 59΄.

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ
Είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες σε τέρματα, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στην Γουίμπλεντον. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος η Ρότσντεϊλ που δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Παράλληλα η ομάδα του Κιθ Χιλ έχει και παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Στον αγωνιστικό τομέα, συνεχίζουν να δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι για συμμετοχή οι Άντριου (φορ) και Ράφερτι (μπακ) που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Τελευταίος αγώνας:
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ 1-1

Κάνον 25- Οσιλάγια 7΄.

Δημιούργησε ευκαιρίες η Φλίτγουντ αλλά πιέστηκε επίσης από την Τσάρλτον, αποσπώντας τελικά λευκή ισοπαλία εκτός. Τρεις σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Τζων Σέρινταν, που πάντως ψάχνει νίκες πλέον για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη (χωρίς τρίποντο στις εννιά τελευταίες). Αγωνιστικά, δεν έχει παρουσιαστεί νεότερο πρόβλημα απουσίας. Παραμένει αμφίβολος ο Ο’ Κόνορ (μπακ) που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Τελευταίος αγώνας:
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ 0-0





Βαθμολογία 2023-24