logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ψάχνουν αντίδραση...
 21/4/2018

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Δέχτηκε μεγάλη πίεση από την Βασιλεία και ηττήθηκε με 1-0 εκτός. Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία ματς η Γκρασχόπερς που πλέον είναι σε μεγάλο κίνδυνο αναφορικά με τον υποβιβασμό, ενώ παράλληλα συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή, τον Ματίας Γουάλτερ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε Λαβανσί (μπακ), μεγάλη απώλεια ο Μπάσιτς (μέσος), αμφίβολοι πάλι οι Μπαϊράμι (μέσος) και Τσβέκοβιτς (στόπερ), εκτός και δυο που δεν υπολογίζονται για πειθαρχικά παραπτώματα.

Παίζοντας έξυπνα, περιμένοντας την Σιόν και κυνηγώντας αντεπιθέσεις, η Λουγκάνο επικράτησε με 1-0 εκτός. Δυο ματς αήττητη η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που πήρε σημαντική ανάσα αναφορικά με την απομάκρυνση της, από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αγωνιστικό τομέα, αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος ο Σαμπατίνι (μέσος),στο 50-50 ο πολύτιμος Καρλίνιος (φορ), εκ νέου αμφίβολοι και οι Ντα Κόστα (κίπερ), Μποτανί (εξτρέμ). Πάγια εκτός δυο-τρεις μακροχρόνια τραυματίες.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΤΟΥΝ
Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ηττήθηκε δίκαια με 4-0 εκτός από την Ζυρίχη. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Τζόρτζιο Κοντίνι που πάντως κρατάει στα χέρια της, την 3η θέση για έξοδο στην Ευρώπη. Στα αγωνιστικά, δύσκολα ο Στογιάνοβιτς (κίπερ), αμφίβολοι είναι εκ νέου οι Φαν Ντε βερφ (στόπερ), Κοχ (μπακ), Γκένιτζερ (μπακ), Μπαρνέτα (μέσος). Πάντα εκτός οι μακροχρόνιοι τραυματίες Λούσινγκερ (μπακ) και Κινγκ (στόπερ).

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, η Τουν παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 εντός στην πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόϊς. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Μάρκο Σνάϊντερ, που παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής της, παρότι τα τελευταία δυο χρόνια την ταλανίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα. Στα αγωνιστικά θέματα, δύσκολα πάλι οι Τοσέτι (εξτρέμ) Κοστάνζο (μέσος), Μπίργκι (στόπερ) και Νίκολιτς (αν/κος κίπερ). Μακροχρόνια απόντες οι Ροντρίγκες (μέσος), Μπίγκλερ (χαφ) και Αλεσαντρινί (εξτρέμ).





Βαθμολογία 2023-24