logo as
   [146] ΧΟΡΣΕΝΣ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΟΡ 0-1  [172] ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - OSS 1-0  [138] ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ Final 1-1  [140] ΤΖΕΝΟΑ - ΛΑΤΣΙΟ Final 0-1  [154] ΕΠΙΝΑΛ - ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ 78 Half 0-1  [170] ΦΡΑΝΣ ΜΠΟΡΕΝΣ - ΝΤΕΝΤΕΡ 0-1  [143] ΡΑΝΤΕΡΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ 0-1  [163] ΦΑΡΟΥΛ - ΚΛΟΥΖ Half 2-0  [147] ΦΕΙΡΕΝΣΕ - ΛΕΙΣΟΕΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ημέρα με φαβορί!
 22/4/2018

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Η Άρσεναλ επέστρεψε στις ήττες στο πρωτάθλημα μετά από άλλη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση και πλέον οι ελπίδες για είσοδο στην τετράδα είναι μόνο μαθηματικές. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει τρεις σερί νίκες εντός έδρας και θέλει ουσιαστικά να κάνει προθέρμανση εν' όψει του αγώνα με την Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς κυνηγά από εκεί το «σεντόνι». Εκτός Καθόρλα, Μχιταριάν (μέσοι), αμφίβολος ο μέσος Ράμσι.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1

29' Πέρεθ, 68' Ρίτσι - 14' Λακαζέτ

Η Γουέστ Χαμ έστω και στο τέλος πήρε ισοπαλία με Στόουκ και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με αήττητο τριών αγωνιστικών. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα προηγούμενα εκτός και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν το βλέμμα στην Ευρώπη για άλλο ένα βήμα παραμονής. Εκτός ο επιθετικός Αντόνιο, ο μέσος Ομπιάνγκ και οι μπακ Ριντ, Μπάιραμ. Αμφίβολος ο μπακ Κόλινς.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ 1-1

90' Κάρολ - 79' Κράουτς

• Η Αρσεναλ μετρά οκτώ σερί εντός έδρας over.
• Η Αρσεναλ μετρά μόλις δύο ήττες στα τελευταία 24 εντός έδρας ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Αρσεναλ:
Τσεχ - Mπεγερίν, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Κολάσινατς - Ελνένι, Τζάκα - Ιγουόμπι, Οζίλ, Γουέλμπεκ - Ομπαμεγιάνγκ
Γουεστ Χαμ: Αντριαν - Ράις, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ - Σαμπαλέτα, Νομπλ, Κουγιατέ, Μαζουακού - Μάριο, Λαντσίνι - Αρναούτοβιτς

ΣΤΟΟΥΚ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Η Στόουκ έφτασε κοντά στο τρίποντο στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ωστόσο έμεινε δέκα ματς χωρίς νίκη και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας στα 5 τελευταία παιχνίδια της με τρεις συνεχόμενες ήττες. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκραντ, ο μπακ Σταφυλίδης και ο επιθετικός Τσούπο – Μοτίνγκ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Άνταμ, εκτός ομάδας ο μέσος Αφελάι και ο επιθετικός Χεσέ.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ 1-1

90' Κάρολ - 79' Κράουτς

Η Μπέρνλι προερχόταν από πέντε σερί νίκες πριν από την ήττα από την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης και το παιχνίδι με την Στόουκ μπορεί να την έχει βρει με εξασφαλισμένη ουσιαστικά την έβδομη θέση που μπορεί να βγάλει στο Γιουρόπα Λιγκ αν η Σαουθάμπτον δεν πάρει το Κύπελλο. Η ομάδα του Σον Ντάις έχει τρία σερί διπλά. Εκτός οι μέσοι Ντεφούρ, Μπρέιντι, Άρφιλντ και ο μπακ Μι, αμφίβολοι oι επιθετικοί Γουόλτερς, Ενκουντού.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ 1-2

64’ Μπαρνς – 20’ αυτ. Λονγκ, 69’ Μοουζες

• Η Μπέρνλι μετρά έξι σερί over.
• Η Στοουκ δεν έχει νικήσει στα δέκα τελευτάια ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Στοουκ:
Μπάτλαντ - Τζόνσον, Ζουμά, Σόουκρος, Πίετερς - Φλέτσερ, Εντιαγέ - Σακίρι, Αλεν, Σόμπι - Ντιουφ
Μπέρνλι: Πόουπ - Λόουτον, Μπάρντσλι, Λονγκ, Γουόρντ - Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον - Μπαρνς, Γουντ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Η Σίτι πήρε την νίκη με Τότεναμ και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει επιστροφή στις νίκες μέσα εντός, όπου θα αποθεωθεί από τον κόσμο της. Τα 14 από τα τελευταία 15 στο γήπεδό της ήταν over 2.5, ενώ έχει μείνει άσφαιρη συνολικά μόνο σε ένα ματς. Εκτός ο μπακ Στόουνς και ο αρχηγός Αγουέρο, τιμωρημένος ο μέσος Φερναντίνιο, αμφίβολος ο μπακ Μεντί.

Τελευταίος αγώνας:
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3

42' Έρικσεν - 22' Ζέσους, 25' πεν. Γκουντογκάν, 72' Στέρλινγκ

Η Σουόνσι έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερο σερί ματς και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη με τέσσερα ματς χωρίς νίκη, οπότε δεν έχει περιθώρια εφησυχασμού. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει μεγάλο πρόβλημα εκτός έδρας, όπου δεν έχει κερδίσει σε έξι σερί αγωνιστικές και μετρά δύο διπλά σε ολόκληρη τη σεζόν. Εκτός οι μέσοι Σάντσες, Φερ και ο επιθετικός Μπονί, αμφίβολος ο μπακ Ράνχελ και οι μέσοι Κλούκας και Νάρσινχ.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

71' Τζ. Αγιού - 43' αυτ. Νότον

• Η Σιτι μετρά 27 νίκες στα τελευταία 31 ματς.
• Η Σίτι μετρά 14 over στα 15 τελευτάια ματς.
• Η Σουόνσι μετρά τέσσερα σερί under.

Πιθανές συνθέσεις:
Σίτι:
Εντερσον - Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ντελφ - Ντε Μπρούινε, Γκιντογκάν, Ντ. Σίλβα - Σανέ, Ζεσούς, Στέρλινγκ
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι - Φαν ντερ Χόορν, Φερνάντες, Μόουσον - Νότον, Κι, Κινγκ, Κλούκας, Ολσον - Α. Αγιού, Αμπρααμ





Βαθμολογία 2023-24