logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πράξη 2η!
 21/5/2018

• Τα μπαράζ στην Γερμανία για μια θέση στην Μπουντεσλίγκα είναι διπλοί αγώνες.
• Σε ισχύ είναι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ! Από ένα ματς στην έδρα κάθε ομάδας.
• Αν το σκορ στα δύο παιχνίδια είναι παρόμοιο, τότε οι δύο ομάδες πηγαίνουν σε ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν σημειωθεί γκολ τότε όλα κρίνονται στην διαδικασία των πέναλτι.
• Στο μπαράζ για μια θέση στην Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η Βόλφσμπουργκ.
• Πέρσι κατάφερε να επικρατήσει της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.
• Φέτος αντιμετωπίζει την Χόλσταϊν Κίελ που φέτος ανέβηκε στην δεύτερη κατηγορία και θέλει δεύτερη σερί άνοδο αυτή την φορά στην Μπουντεσλίγκα.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Τελευταίο παιχνίδι για τον Μάρκους Άνφανγκ στον πάγκο της Χόλσταϊν Κίελ παιχνίδι που ενδέχεται να στείλει την ομάδα στην Μπουντεσλίγκα. Αυτό θα σημαίνει δύο ανόδους σε ισάριθμα χρόνια με τον κόουτς Άνφανγκ ο οποίος το καλοκαίρι αναλαμβάνει την Κολωνία. Μόνο μια ήττα στα τελευταία δεκατρία ματς εντός έδρας (6/6/1). Νέα απώλεια ο πολύτιμος επιθετικός μέσος Ντρέξλερ (31 ματς/12 γκολ/11 ασίστ). Τραυματίες οι αμυντικοί Σμιντ (32 ματς/1 γκολ) και Χέρμαν (30 ματς/2 ασίστ).

Παρά την γκρίνια και την απογοήτευση του κόσμου, ο Μπρούνο Λαμπαντία συνεχίζει την δουλειά του και παίρνει και μπόνους οκτακοσίων χιλιάδων Ευρώ σε περίπτωση παραμονής. Οι “λύκοι” έχουν μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια (1/2/4) και αμυντικά προβλήματα καθώς δέχονται εύκολα φάσεις και αυτό δεν είναι καλό απέναντι στην καλή επιθετική γραμμή της Χόλσταϊν Κίελ. Τραυματίες ο αμυντικός Τισεράν (16 ματς/1 ασίστ) και ο επιθετικός Μεχμέντι (17 ματς/3 γκολ/3 ασίστ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ -ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ 1-3
13’ Οριγκί, 40’ Μπρέκαλο, 56’ Μάλι – 34’ Σχιντλερ