logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρώτο βήμα
 23/5/2018

• Με την αναμέτρηση Ζ. Βάρεγκεμ – Λόκερεν συνεχίζεται η δράση στα πλέι οφ Βελγίου.
• Στον 2ο γύρο των πλέι οφ κοντράρονται οι δύο νικητές των ομίλων πλέι οφ 7-15 σε μονό αγώνα (παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστεί) στην έδρα της Ζ. Βάρεγκεμ που είχε καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου.
• Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον 5ο των πλέι οφ 1-6.

Z. BAΡΕΓΚΕΜ - ΛΟΚΕΡΕΝ
Δεύτερος αγώνας πλέι οφ, ο νικητής θα αγωνιστεί με τη Γκενκ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων όπου με χαρακτηριστική άνεση και εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις εξασφάλισε άνετα την πρωτιά. Δεν έχει αγωνιστεί πάντως από τις 11 Μαϊου καθως το τελευταίο ματς με την Λιτς ματαιώθηκε. Γνωστές οι απουσίες των αναπληρωματικών μέσων Ντουμπιά, ντε Μετς, εξέτισε ο βασικός μεσοεπιθετικός Κόπμαν.

Πως προκρίθηκε:
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο.

Μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μην έπεισε, αλλά η Λόκερεν παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στα πλέι οφ όπου χωρίς δυσκολίες κατέκτησε την πρώτη θέση και συντήρησε τις ελπίδες πρόκρισης. «Μας παρουσιάζεται μια δεύτερη ευκαιρία, ας μην την σπαταλήσουμε» υπογράμμισε ο Πίτερ Μας. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός ντε Σούτερ, γνωστές οι απουσίες των Βέρχουλστ (βασικός τερμ), Μπατί (μπακ), Οφερμέιρ (μέσος).

Πως προκρίθηκε:
Η Λόκερεν κατέκτησε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.