logo as
   [952] ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ Half 0-1  [960] ΓΟΥΟΛΤΟΝ & ΧΕΡΣΧΑΜ - ΧΑΡΟΟΥ ΜΠΟΡΟ 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Θέλουν… περισσότερα
 21/6/2018

Δεινοπάθησαν οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ μέχρι τελικά να πάρουν την νίκη με αυτογκόλ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Περιμένουν πολύ περισσότερα οι Γάλλοι από πλευράς απόδοσης και φυσικά μια πολύ πιο άνετη νίκη, για να σταματήσει και η γκρίνια στο πρόσωπο του κόουτς από τον Τύπο της χώρας.

Το Περού έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη δική του πρεμιέρα κόντρα στη Δανία, ήταν καλύτερο από τον αντίπαλό του και όμως έχασε. Και οι λατίνοι θέλουν το κάτι παραπάνω σε αυτήν την αναμέτρηση και κυρίως να βάλουν γκολ. Η επιστροφή έπειτα από 36 χρόνια σε Μουντιάλ συνοδευόταν εξαρχής από συγκρατημένη αισιοδοξία, η αδικία στο ξεκίνημα πεισμώνει τους παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκα, μένει να αποδείξουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Οι πιθανές ενδεκάδες
ΓΑΛΛΙΑ (4-2-3-1):
Γιορίς-Παβάρ, Ερνάντεζ, Βαράν, Ουμτιτί-Πογκμπά, Καντέ-Ματουιντί, Γκριεζμάν, Μπαπέ-Ζιρού
ΠΕΡΟΥ (4-2-3-1): Γκαλέσε-Τράουκο, Αντβίκουλα, Ράμος, Ροντρίγκεζ-Γιοτούν, Ταπία-Καρίγιο, Κουέβα, Φαρφάν-Γκερέρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Γαλλία είναι το φαβορί, αλλά το Περού έπαιξε έξοχα την κόντρα κόντρα στη Δανία. Και πάλι θα βρουν χώρους οι παίκτες του Γκαρέκα. Κάποια στιγμή θα σκοράρουν και παίρνουμε το καλοπληρωμένο Γκολ-γκολ. Μας αρέσει επίσης η εξαιρετική απόδοση στο να σκοράρει πρώτος ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο εκτελεστής εκτός των άλλων, των στημένων της Γαλλίας…