logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αφόρητη η πίεση
 21/6/2018

Η πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία βρήκε και τον υπερπαίκτη και συνολικά την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι να λυγίζουν υπό το βάρος της ευθύνης και να υποχρεώνονται σε ισοπαλία που τους φέρνει από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Θα μπορέσουν να αντιδράσουν και να δείξουν πως μπορούν την υπέρβαση που τους διαφεύγει τα τελευταία χρόνια ; Θα τα περιμένουν πάλι όλα από τον Μέσι που θα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο και τρεις παίκτες ή θα βρει ο κόουτς τρόπο να αξιοποιήσει αλλά και να βοηθήσει το υπερόπλο που έχει στη διάθεσή του ; Θα βάλει τον Πάουλο Ντιμπάλα κατόπιν λαϊκής απαίτησης στο βασικό σχήμα ; Αυτήν την φορά δεν έχει δώσει στίγμα για την ενδεκάδα όπως έκανε πριν από το πρώτο παιχνίδι, θεωρούνται πιθανές δυο-τρεις αλλαγές.

Η Κροατία από την άλλη πλευρά έκανε ιδανική πρεμιέρα κόντρα στη Νιγηρία, ανέδειξε και το ταλέντο που διαθέτουν ατομικά οι παίκτες, αλλά και την τακτική προσήλωση που έχει καταφέρει να εμφυσήσει ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Αυτό που τόσα χρόνια έλειπε, η ομαδικότητα και το πλάνο που υπηρετούν όλοι πάνω από προσωπικό συμφέρον έχει οδηγήσει ως εδώ την «Χρβάτσκα» και θα αποτελέσει το όπλο της και κόντρα στον σπουδαίο αντίπαλο. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την πετυχημένη πρεμιέρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (4-2-3-1):
Καμπαγέρο-Σάλβιο, Ταγκλιάφικο, Οταμέντι, Ρόχο-Μασκεράνο, Σέλσο-Ντιμπάλα, Μέσι, Ντι Μαρία-Αγκουέρο
ΚΡΟΑΤΙΑ (4-2-3-1): Σούμπασιτς-Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς-Ράκιτιτς, Μόντριτς-Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς-Μάντζουκιτς

ΠΡΟΤΑΣΗ
Καλή και στιβαρή ομάδα η Κροατία, αλλά η Αργεντινή καίγεται για νίκη και μπορεί να την πάρει διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας. Τρεις φορές τα λεφτά μας δίνει ο πρώτος σκόρερ Λιονέλ Μέσι, είναι αδύνατον να μην κάνουμε και αυτήν την επιλογή !