logo as
   [954] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ 0-1  [953] ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό!
 22/7/2018

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν σήμερα (17.00-ΣΚΑΪ) επί Ολλανδικού εδάφους, την ετοιμοπόλεμη και ευρισκόμενη σε κατάσταση φόρμας, Βελγική, Αντβέρπ. Ζητούμενο για τους πράσινους, η καλή αμυντική λειτουργία.

Στα βαθιά κολυμπούν από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας τους στο Τίλμπουργκ οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μόλις τη δεύτερη ημέρα παρουσίας τους στην Ολλανδία αντιμετώπισαν την Άλκμααρ (ΦΩΤΟ) από την οποία ηττήθηκαν 2-0, τώρα πάλι δοκιμάζονται κόντρα στην Αντβέρπ, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος βαριάς ήττας, ειδικά για μια ομάδα που χτίζεται από τη αρχή και με… φθηνά υλικά, ελέω των περιορισμών που της έχουν επιβληθεί. Ο Γιώργος Δώνης πάλι θεωρεί πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να «ψηθούν» στις δυσκολίες οι παίκτες του, οπότε τους… πετάει στην θάλασσα εν μέσω τρικυμίας και δίχως σωσίβια.

Η καλή αμυντική λειτουργία αποτελεί πρωτεύον θέμα για το «τριφύλλι» και εκεί οι παίκτες πήραν σχετικά καλό βαθμό κόντρα στην Αλκμάαρ. Το ίδιο περιμένει ο κόουτς απέναντι σε μια ομάδα που προ ημερών έριξε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και μεσοεπιθετικά διαθέτει πλούσιο ταλέντο και σκόρερ όπως ο Μπολινγκί και ο Οβούσου. Ο Δώνης ούτε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο Λάζλο Μπόλονι θα κρατήσει τουλάχιστον ένα 60λεπτο τους βασικούς στο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Για όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως η Αντβέρπ είναι πιθανό να επικρατήσει στο φιλικό με την Ελληνική ομάδα. Και η νίκη από το ημίχρονο της Αντβέρπ πληρώνει εξαιρετικά!