logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Φαγωμένο» φαβορί
 13/8/2018

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Ιδανική πρεμιέρα για τους τράγους και τον νέο προπονητή Μάρκους Άνφανγκ. Δίκαιη και εύκολη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπόχουμ με την ομάδα μάλιστα να παίζει και με δέκα παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο! “Έχουμε δουλειά, μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο” είπε συγκρατημένος ο κόουτς Άνφανγκ!Θα χάσει το παιχνίδι με τους πρωτευουσιάνους ο κεντρικός αμυντικός Μερέ ο οποίος αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και είναι τιμωρημένος. Τραυματίες παραμένουν ο έμπειρος κεντρικός μέσος Χέγκερ και ο δεξιός μπακ Μπάντερ που είναι όμως συνηθισμένες απώλειες για τον κόουτς Άνφανγκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΟΛΩΝΙΑ 0-2

Λάιτς αυτ. 44’, Τσίχος 59’

Η ποιότητα του μέσου Κρόος έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση με την Άουε. Η ομάδα του Ουρς Φίσερ βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η λύση ήρθε από το φάουλ του Κρόος. Αρκετές ευκαιρίες αλλά μεγάλη δυστοκία. Ικανοποιημένος ο κόουτς καθώς είδε χαμόγελα στις προπονήσεις που ακολούθησαν καθώς έφυγε αρκετό άγχος από την ομάδα. Η λογική λέει ότι ο Κρόος θα είναι βασικός στο κέντρο αυτή την αγωνιστική καθώς ξεπέρασε απόλυτα το πρόβλημά του. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο καλύτερος επιθετικός Πόλτερ και οι κεντρικοί αμυντικοί Τορεχόν και Σένχαϊμ.

Τελευταίος αγώνας:
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΟΥΕ 1-0

Κροος 87’

EKTIMHΣΗ:
Ο άσος κρίνεται «φαγωμένος» για ματς μόλις στην δεύτερη αγωνιστική της σεζόν καθώς και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα τα… πατήματα τους. Συνετή και χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο η επιλογή του goal/goal.





Βαθμολογία 2023-24