logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρεμιέρα με… under
 13/8/2018

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Πέρυσι ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε. Θα προσπαθήσει και φέτος για μία ανάλογη πορεία και σωτηρία, ώστε να μην τρέχει στο τέλος. Στον πάγκο της πλέον βρίσκεται ο Αντόνιο Φόλια, ο οποίος προέρχεται από δύο καλές σεζόν στην Πόρτο Β’. Αντικατέστησε τον Βίτορ Ολιβέιρα που προτίμησε να πάει στην Πάκος Φερέιρα. Παρά την πολύ καλή χρονιά της, η ομάδα του Πορτιμάο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και έκανε μία 11άδα μεταγραφές.

Από καλή χρονιά προέρχεται και η Μποαβίστα, η οποία εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της. Ο Ζόρζε Σιμάο που της έδωσε σταθερότητα παρέμεινε στον πάγκο. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ, καθώς έγιναν πάνω από 10 μεταγραφές. Πρεμιέρα εκτός έδρας για την Μποαβίστα κόντρα στην Πορτιμονένσε. Πρόβλημα υπάρχει με τον επιθετικό Ράφα Λόπες που περιμένει την μπλε κάρτα και αν δεν την παραλάβει ως την Παρασκευή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πιθανές συνθέσεις:
Πορτιμονένσε:
Φερέιρα – Χακμαν, Ποσίνγκλο, Περέιρα, Φερνάντες – Σα, Ντένερ, Μαφάνα – Ταμπάτα, Νακατζίμα, Καρβάλιο
Μποαβίστα: Ίντρις – Μασάδο, Σίλβα, Νέρις, Ταλόχα – Ίντρις, Σιμάο – Γιουσουφά, Εσπίνιο, Ροτσίνια – Φαλκόνε

EKTIMHΣΗ:
Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες ανάγνωσης της αναμέτρησης ενώ ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται ένεκα πρεμιέρας. Αναμενόμενα «φτωχό» το under, ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.





Βαθμολογία 2023-24