logo as
   [906] ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣ 2-2  [910] AVC ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΣΑΝΤ - ΠΟΡΤΟ Β 0-2  [896] ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Final 1-0  [898] ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΧΑΛ 2-3  [901] ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ - ΧΕΙΣ & ΓΙΝΤΙΝΓΚ 3-1  [908] ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1  [894] ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ Final 3-0  [893] ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Final 1-3  [895] ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΓΚΕΝΚ Final 4-0  
 
 
 
 
 
 
 

Η… πληγωμένη Βαλερένγκα
 13/8/2018

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Πολύ καλή εμφάνιση για την Χάουγκεσουντ στον Νορβηγικό βορρά και δίκαιο διπλό επί της Τρόμσο εκτόξευσε τους «γλάρους» στην τρίτη θέση της κατάταξης που αποτελεί το ταβάνι τους στη φετινή περίοδο. Οι κυανόλευκοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στην πιο πρόσφατη εξάδα αγώνων και με ανάλογη συγκομιδή θα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα ως το τέλος. Ουδείς κάνει λόγο για κάτι παραπάνω και ο προπονητής Έιρικ Χόρνελαντ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα.

Η Βαλερένγκα πόνταρε σε επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ουραγό Σάντεφιορντ και όμως έφθασε να χάνει με δύο γκολ διαφορά ένα λεπτό πριν από το φινάλε. Ούτε οι ίδιοι οι πρωτεουσιάνοι δεν κατάλαβαν πως πήραν τον βαθμό, αλλά και πάλι δε μπορούν να είναι ικανοποιημένοι ούτε για αυτό ούτε για την συνολική αποτίμηση πέντε αγώνων δίχως νίκη. Στη μέση της κατάταξης καταπέφτει και φέτος ο ιστορικός σύλλογος και το δυναμικό φίλαθλο κοινό που ζητά εξηγήσεις για την νέα διαφαινόμενη αποτυχία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλύτερη η Χάουγκεσουντ, αλλά η βαριά φανέλα και η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα καθιστά το ματς επίφοβο για γκέλα. Οι αποδόσεις στην ισοπαλία και στο ενδεχόμενο διπλό της Βαλερένγκα είναι τεράστιες για να τις αγνοήσουμε !





Βαθμολογία 2024