logo as
   [954] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ Half 0-1  [953] ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Τώρα που γυρίζει!
 20/8/2018

Οι επιλογές από… τριτοκλασάτα πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους και φυσικά σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στο ταμείο έστω και μέσα από κακοτράχαλα μονοπάτια. Πολωνία. Β’ Σουηδίας και Ρωσία περιλαμβάνει το σημερινό μενού.

Στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η Γκέφλε εξακολουθεί να ταλανίζεται στην ζώνη του υποβιβασμού, αν και πέτυχε μετά από καιρό μία νίκη που την ανεβάζει ψυχολογικά. Αδιανόητη η θέση της στην κατάταξη συγκριτικά με το μπάτζετ και το ρόστερ που διαθέτει. Η Μπράγκε πάλι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πορεύεται σταθερά στην πρώτη εξάδα αν και νεοφώτιστη με περιορισμένο μπάτζετ. Η διαφορά κινήτρου είναι τεράστια, κάποια στιγμή πρέπει να τρέξει ένα νικηφόρο σερί η Γκέφλε και ο χαλαρός βαθμολογικά αντίπαλος είναι ότι καλύτερο. Άσος η Γκέφλε στο 2.45 !

Στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας η Ντιναμό Μόσχας υποδέχεται την Ούφα. Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και αναζητούν εναγωνίως την πρώτη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν κατά τι καλύτερα, έχοντας να βγάλουν πέρα παράλληλες υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Η κόπωση των παικτών της Ούφα σε συνδυασμό με το κυνήγι της πρώτης νίκης της Ντιναμό μας ωθούν στην επιλογή του άσου σε απόδοση 1.75 !

Στην Πολωνία θα αναμετρηθούν η Σλασκ Βρότσλαβ με την Πογκόν. Στα μισά της κατάταξης οι γηπεδούχοι θέλουν το κάτι παραπάνω, τη στιγμή που η Πογκόν απογοητεύει ευρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας. Ομάδες με προβλήματα στα μετόπισθεν και αμφότερες με την επιθυμία για θετικό αποτέλεσμα. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο σε απόδοση 1.65 !