logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ και θέαμα στο Άνφιλντ!
 18/9/2018

Ποια καλύτερη πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το σούπερ παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παικταράδες, φουλ επιθετικές ομάδες και ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε γκολ και θέαμα ! Θα το ποντάρουμε κιόλας, για να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου… ταμείου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χωρίς να χάσει σημαντικό παίκτη δυνάμωσε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι! Ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια για να φέρει στο Άνφιλντ τους Αλίσον, Κεϊτά, Φαμπίνιο και Σακίρι. Οι λύσεις είναι περισσότερες για την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει εκκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν με πέντε νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ σε πέντε ματς για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια! Έρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 απέναντι στην Τότεναμ αλλά ήταν αρκετά πιο εύκολη νίκη από ότι δείχνει το σκορ. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκανε ροτέισον. Απόντες είναι οι Λόβρεν, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν και Λαλάνα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Φιρμίνο.

Το τρεμπλ στην Γαλλία έχει γίνει συνήθεια! Η διοίκηση της Παρί έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Γερμανό προπονητή Τόμας Τούχελ θέλοντας κάτι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ ! Αποκτήθηκε ο Μπουφόν η εμπειρία μπορεί του οποίου θα βοηθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι Κέρερ, Μπερνάτ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Χεσέ δίνουν λύσεις χωρίς να απαιτούν θέση βασικού! Στο πρωτάθλημα νίκησε εύκολα 4-0 την Σεντ Ετιέν και με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς είναι ήδη άνετα πρωτοπόρος στο +5. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τιμωρημένοι ο Μπουφόν και ο μέσος Βεράτι ενώ τραυματίες είναι οι Ντάνι Άλβες και Κουρζάβα.

Πιθανές ενδεκάδες
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μίλνερ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο ή Σακίρι.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ:
Αρεολά, Μουνιέ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μπερνάτ, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Νέιμαρ, Εμπαμπέ, Καβάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Γκολ και θέαμα στο Άνφιλντ. Φουλ επιθετικές ομάδες θα δώσουν το Γκολ-γκολ, Over 2,5 γκολ πιθανώς και Over 3,5 γκολ ! Για σημείο, έστω και οριακά, Λίβερπουλ !