logo as
   [237] ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 0-2  [240] ΣΚΟΒΝΤΕ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 1-0  [238] ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1-0  [254] ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΛΤΙΚ 1-0  [247] ΟΛΝΤΑΜ - ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ 1-0  [234] ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ Half 0-0  [232] ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ FC - ΣΙΔΝΕΙ 1-0  [236] ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΒΕΧΕΝ 1-0  [346] ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Οι… άλλες επιλογές
 18/9/2018

Καλά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και των εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, όμως καλοπληρωμένα σημεία υπάρχουν και σε λιγότερο προβεβλημένες Λίγκες. Έχουμε επιλέξει και πάλι μια εναλλακτική τριάδα με εξαιρετικές αποδόσεις για όσους αρέσει να ποντάρουν μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

Στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής οι Φρι Στέιτ Σταρς θα υποδεχθούν τους Κάιζερ Τσιφς. Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο από την Μαμελόντι και μόλις τη περασμένη Κυριακή πέτυχαν την πρώτη νίκη στη σεζόν, Και τη νίκη αφού διέλυσαν εκτός έδρας στην ποιοτική Κέιπ Τάουν. Αυτή είναι η απαρχή της αντεπίθεσης για τους κιτρινόμαυρους που στην καλή τους μέρα μπορούν να πάρουν παραμάζωμα αντιπάλους επιπέδου των Σταρς. Λάθος το σετ των αποδόσεων. Αξίζει το διπλό των Κάιζερ Τσιφς στο 2.40 !

Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Νοτοντέν υποδέχεται την Βίκινγκ. Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, οι φιλοξενούμενοι για να προσεγγίσουν τις θέσεις ανόδου. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη τα μπάτζετ επίσης διαφέρουν παρασάγγας. Η ομάδα από το Στάβανγκερ δεν έχει περιθώριο για άλλη γκέλα και θα φροντίσει να ξεπεράσει δίχως απώλειες το εμπόδιο των νεοφώτιστων. Το διπλό της Βίκινγκ πληρώνει 1.70, το διπλό από ημίχρονο 2.55 !

Στο πρωτάθλημα της Κίνας θα διεξαχθεί το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα στην Σανγκάη ΣΙΠΓ και την Κουανγκτσόου Εβεργκράντε. Η πρωτοπόρος και ακριβότερη ομάδα στην Κίνα υποδέχεται την επί επτά συνεχόμενες σεζόν πρωταθλήτρια. Σε φανταστική κατάσταση αμφότερες σκοράρουν σε ρυθμούς πολυβόλου και με τη φόρα που έχουν πάρει αναμένεται και το δικό τους ματς να εξελιχθεί σε φεστιβάλ τερμάτων. Θα επιλέξουμε το Over 3.5 γκολ που πληρώνει 1.80 !