logo as
   [995] ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Λεπτές ισορροπίες στην Τσάμπιονσιπ
 18/9/2018

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΡΟΔΕΡΑΜ
Η Άστον Βίλα στο τέλος πήρε ισοπαλία στο Μπλάκμπερν αλλά είναι πλέον πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο Στιβ Μπρους αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο. Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι υπάρχει κρίση στην ομάδα και ειδικά αμυντικά. Όλα της τα ματς είναι γκολ – γκολ ως τώρα. Η Ρόδεραμ έκαμψε την αντίσταση της Ντέρμπι με το ισχνό 1-0 και επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας αποκλειστικά εντός έδρας στο πρωτάθλημα, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Πολ Γουόρν έχει χάσει όμως σε όλα της τα ταξίδια έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ήρθε η ώρα για να κερδίσει η Άστον Βίλα. Άσος και άσος από το ημίχρονο !

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΡΟΒΕΡΣ
Η Ντέρμπι μετά από τρεις σερί νίκες παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου με Ρόδεραμ και επέστρεψε στις ήττες. Ο Φρανκ Λάμπαρντ μάλιστα αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας και περιμένει την ετυμηγορία της ομοσπονδίας για το αν θα τιμωρηθεί. Εντός έχει δύο σερί τρίποντα χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Μπλάκμπερν προηγήθηκε για δεύτερο σερί ματς αλλά πάλι δεν κράτησε τη νίκη, δεχόμενη ισοφάριση από την Βίλα στο 90'. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, έχει μόνο μία ήττα, αλλά της έχουν στοιχίσει οι ισοπαλίες και το γεγονός ότι δεν σκοράρει πολύ. Εκτός έδρας πάντως έχει βάλει γκολ σε όλα τα ταξίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Από τα περίεργα ματς της αγωνιστικής. Γκολ-γκολ και για μεγαλύτερη απόδοση, ισοπαλία !

ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Η Ίπσουιτς έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Χαλ και έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς να έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πολ Χερστ είναι μεν αήττητη μέσα στο γήπεδό της, αλλά έχει παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Η Μπρέντφορντ κέρδισε την Γουίγκαν χωρίς δυσκολίες και με δύο σερί νίκες ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ, δεν έχει χάσει πόντο ακόμα μέσα στο γήπεδό της, αλλά ψάχνει ακόμα την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν. Έχει πολύ καλές επιδόσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θα ρισκάρει η Ίπσουιτς για τη νίκη. Άλλο που δεν θέλει η Μπρέντφορντ που σκοτώνει στις αντεπιθέσεις. Γκολ-γκολ και Over 2,5 γκολ !

ΛΙΝΤΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η Λιντς παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μετά το Χ στην έδρα της Μίλγουολ αλλά αρκέστηκε σε τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς, μένοντας πάντως στην κορυφή. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει δει την ομάδα του να δέχεται μόλις ένα γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά στο προσεχές διάστημα καλείται να βρει τις λύσεις επιθετικά λόγω σημαντικών απουσιών. Η Πρέστον έχασε εντός από την Ρέντινγκ και παραμένει χωρίς νίκη έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ δέχεται τουλάχιστον από δύο γκολ στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας έχει μόνο ήττες χωρίς καν να σκοράρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται το ματς για την Λιντς. Και πάλι ωστόσο δε μπορούμε παρά να στηρίξουμε τον άσο ! Έξυπνη επιλογή και το Γκολ-γκολ !

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΧΑΛ
Η Γουίγκαν δεν κατάφερε κάτι στην έδρα της Μπρέντφορντ και επέστρεψε στις ήττες με μία μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα του Πολ Κουκ, έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο στο γήπεδό της όπου παραμένει αήττητη, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς. Τα τρία τελευταία παιχνίδια της πάντως ήταν under 2.5. Η Χαλ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και ικανοποίησε τον κόσμο της έπειτα από αρκετό καιρό. Η ομάδα του Νάιτζελ Άντκινς, έχει πάρει περισσότερους πόντους μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα της και θέλει να ξεκινήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ματς λεπτών ισορροπιών. Γκολ-γκολ η λογική επιλογή. Για μεγάλη απόδοση αξίζει η ισοπαλία !

ΣΤΟΟΥΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Η Στόουκ προηγήθηκε 2-0 πολύ νωρίς μέσα στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ αλλά αυτοκτόνησε στην συνέχεια παραχωρώντας ισοπαλία και παραμένοντας με μόνο μία νίκη στη σεζόν. Έχει κρατήσει την εστία της μόνο μία φορά ανέπαφη στο πρωτάθλημα. Η Σουόνσι δεν απείλησε τη Νότιγχαμ αλλά ο βαθμός ήταν αρκετός για να ανέβει στην πρώτη εξάδα, με μία ήττα σε επτά ματς. Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, παραμένει αήττητη μακριά από το γήπεδό της βασιζόμενη στην άμυνα, όμως το ρεκόρ της θα δοκιμαστεί σε μία έδρα όπου συνήθως δεν τα πηγαίνει καλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ/br> Ακόμα ένα δύσκολο στην πρόβλεψη παιχνίδι. Και πάλι τη λύση θα δώσει το Γκολ-γκολ ! Πιθανή και εδώ η ισοπαλία !

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Η Γουέστ Μπρόμγουιτς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τοπικό ντέρμπι με την Μπέρμιγχαμ αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία εκτός έδρας και είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, μετρά δύο σερί νίκες μέσα στο γήπεδό της και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο απέναντι σε μία ανταγωνιστική αντίπαλο. Η Μπρίστολ Σίτι έστω και δύσκολα λύγισε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, πλησιάζοντας έναν πόντο από την κορυφή, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Λι Τζόνσον, παραμένει αήττητη εκτός, έχοντας την καλύτερη αμυντική επίδοση στα ταξίδια της με μόλις δύο γκολ παθητικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στα σημεία θα κριθεί και αυτή η αναμέτρηση. Επιλέγουμε εκ νέου το Γκολ-γκολ !