logo as
   [860] ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ - ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ 0-1  [862] ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΥΛΣΑΝ 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 18/9/2018

ΙΝΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Ιντερ επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από εξαετή απουσία κι ενώ σε αυτό το διάστημα δεν έπαιξε καν στο Γιουρόπα σε τρεις περιπτώσεις, σε αυτό το διάστημα (δεν διακρίθηκε όταν βγήκε στην Ευρώπη). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 πορεύονται και φέτος με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο, ωστόσο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από προβληματικό, καθώς έχουν χάσει ήδη από Σασουόλο και Πάρμα, ενώ έμειναν στην ισοπαλία με την Τορίνο. Δεν αποδεικνύουν οι «νερατζούρι» ότι ενισχύθηκαν το καλοκαίρι. Η προσμονή του κόσμου μετατράπηκε σε εκνευρισμό μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Εντός έδρας με αγγλικές ομάδες έχει να επιδείξει 10-3-2, αλλά και τέσσερις σερί νίκες. Ο αριστερός μπακ Ντάλμπερτ και οι μέσοι Ζοάο Μάριο, Γκαλιαρντίνι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω οικονομικών περιορισμών στους οποίους υπόκεινται οι «νερατζούρι». Εκτός ο φορ Μαρτίνες.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τερμάτισε 23 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (τρίτη θέση). Το θετικό είναι ότι κράτησε τον βασικό κορμό της και τον προπονητή Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με τρεις σερί νίκες και το ηθικό ανέβηκε, αλλά ακολούθησαν δύο διαδοχικές ήττες (το Σάββατο έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ). Ζητείται αντίδραση και μάλιστα άμεσα. Υπάρχει προβληματισμός για τα σημαντικά κενά στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ τα «σπιρούνια» έπεσαν σε σχετικά δύσκολο όμιλο στην κορυφαία διοργάνωση.Εκτός δράσης έχει τεθεί ο βασικός τερματοφύλακας Γιορίς, ο ηγετικός μέσος Ντέλε Άλι, τελευταίες απουσίες οι αμυντικοι Τριπιερ, Αλτεβέιρελντ και ο επίσης μέσος Σισοκό.

Πιθανές συνθέσεις:
Ιντερ:
Χαντάνοβιτς - Ντ' Αμπρόζιο (ή Ασαμόα), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ενρίκε - Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο - Πέρισιτς, Ναϊνγκολάν, Καντρέβα - Ικάρντι
Τότεναμ: Φορμ - Οριέ, Βερτόνγκεν, Σάντσες, Ρόουζ - Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Γουίνκς - Λούκας Μόουρα, Κέιν

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την διάκριση, αλλά εσχάτως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Πρώτη επιλογή το αμφίτερμα, λογικό και το over.