logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ούτε νίκη η Στουγκάρδη
 21/9/2018

Οι Σουηβοί καίγονται για να κάνουν σεφτέ στα τρίποντα κόντρα στην μεσαίας δυναμικότητας Φράιμπουργκ. Ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία στην τέταρτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και που μπορεί να μας στείλει στο ταμείο με την κατάλληλη στοιχηματική επιλογή.

Ο Γκόμεζ έχει καλή παράδοση με την Φράιμπουργκ και ήταν ο βασικός λόγος που η Στουτγκάρδη πήρε ισοπαλία από την Φράιμπουργκ. Πρώτος βαθμός για τους Σουηβούς του Ταϊφούν Κορκούτ που για πρώτη φορά στην θητεία του Τούρκου προπονητή δεν έχουν νίκη σε τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια (0/1/3)! Αμυντικά ακόμη δεν έχει κρατήσει το μηδέν! Για ακόμη ένα ματς το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ο πολύτιμος επιθετικός μέσος Ντιντάβι. Μόνιμα εκτός και ο αμυντικός Κεμπφ.

Ο γηραιότερος προπονητής της Μπουντεσλίγκα νίκησε τον νεότερο! Η ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ πήρε, με πάθος και επιμονή δίκαιη νίκη απέναντι στην Χόφενχαϊμ! Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με την Φορτούνα να έχει τρία Goal/Goal σε ισάριθμα ματς. Σε όλα τα παιχνίδια έχει ανοίξει το σκορ και ισοφαρίστηκε αλλά μόνο την Χόφενχαϊμ νίκησε. Μόνιμα απόντες είναι οι τραυματίες Κοντέντο, Χόφμαν και Φινκ.

Πιθανές ενδεκάδες
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Τσίλερ, Μπεκ, Μπάουμγκαρτλ, Παβάρ, Ινσούα, Ασκασίμπαρ, Αόγκο, Ακολό, Γκονζάλες, Γκέντνερ, Γκόμεζ.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ρένσινγκ, Αϊχάν, Μπότζεκ, Καμίνσκι, Τσίμερ, Τσίμερμαν, Σομπότκα, Μοράλες, Γκίσελμαν, Ντουκς, Χένινγκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Έστω και δύσκολα η Στουτγκάρδη θα κάνει σεφτέ στς νίκες. Παόιρνουμε τον άσο. Πιθανό και το Under !





Βαθμολογία 2023-24