logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ενθουσιασμός ή εμπειρία;
 21/9/2018

Η Ουέσκα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Σοσιεδάδ έχει την φανέλα και την εμπειρία για να τιμωρήσει το άγχος των γηπεδούχων. Εμείς πάλι έχουμε τον τρόπο για να πάμε ταμείο σε αυτό το ματς !

Την ήττα από τη Βαγιεκάνο στην έδρα της γνώρισε η Ουέσκα, σε ένα ματς που έχασε περισσότερα από ένα τρίποντο, δεδομένου ότι έπαιζε με άμεσο αντίπαλο για την παραμονή. Παίζει ξανά στο σπίτι της και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το «κλουβί» της (7.000 θέσεων) για να σωθεί. Δύσκολο το έργο της βέβαια απέναντι στη Σοσιεδάδ με τον κόουτς Λέο Φράνκο να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές. Δύο απουσίες για την ομάδα της Αραγονίας: Μπρέζανσιτς (μπακ) και Γιοβάνοβιτς (αναπληρωματικός. τερματοφύλακας) είναι τραυματίες.

Ούτε πώς κατάλαβε πώς έχασε το ματς από την Μπαρτσελόνα η Σοσιεδάδ. Καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι από τους Καταλανούς, δεν μπόρεσε να εδραιώσει το προβάδισμά της στο 1-0 λόγω των επεμβάσεων του Τερ Στέγκεν και είδε την Μπάρτσα να παίρνει το «διπλό» σε ένα τετράλεπτο. Ψάχνει αντίδραση στην Ουέσκα. Χάνει τη σεζόν ο νεαρός χαφ Μερκελάνθ. Παραμένουν εκτός ο χαφ Γιανουζάι και ο στόπερ Γιορέντε. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο επιθετικός Ουίλιαν και αναμένεται να παίξει. Πιο δύσκολο για τον επιθετικό Σάντρο.

Πιθανές ενδεκάδες
ΟΥΕΣΚΑ: Βέρνερ, Μιραμόν, Σεμέδο, Πουλίδο, Λουϊσίνιο, Αγκιλέρα, Μούστο, Μελέρο, Γκαγιάρ, Κούτσο, Γκόμεζ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα και θα ρισκάρει η Ουέσκα. Η Σοσιεδάδ έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να σκοράρει και αυτή. Επιλέγουμε το Γκολ-γκολ !





Βαθμολογία 2023-24