logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πάμε με το κίνητρο!
 21/9/2018

Η Μπρομαποϊκάρνα καίγεται για τη νίκη στη Σουηδία και μπορεί να την πάρει κόντρα στην ποιοτική αλλά βαθμολογικά άνετη Σούντσβαλ. Ακολουθούμε το ένστικτο της επιβίωσης στο δρόμο για το ταμείο. «Επικοιυρικά» παίρνουμε και ένα δυνατό σημείο από την Τσάμπιονσιπ !

Στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας η Μπρομαποϊκάρνα υποδέχεται την Σούντσβαλ. Η ομάδα της Στοκχόλμης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Τζουργκάρντεν και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ιδανικό το ξεκίνημα του Ρόμπερτ Μπιέρκενσο στον πάγκο των «ροσονέρι». Η Σούντσβαλ έχασε δικό της μάτς στο Έρεμπρο αλλά εξακολουθεί να πορεύεται στην έβδομη θέση δίχως το παραμικρό άγχος και υπερβαίνοντας τις αρχικές προσδοκίες. Οι γηπεδούχοι έχουν τον κίνητρο, την ώθηση από την παρουσία του νέο κόουτς και θα τα δώσουν όλα κόντρα σε βαθμολογικά άνετο αντίπαλο Αξίζει το ρίσκο στον άσο του 3.20 !

Για την Τσάμπιονσιπ, η Γουίγκαν υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Η ομάδα του Πολ Κουκ κέρδισε μεσοβδόμαδα την Χαλ και πορεύεται επιτυχώς συνδυάζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και καλά αποτελέσματα. Η Μπρίστολ από την άλλη μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά έφαγε τέσσερα γκολ από την Γουέστ Μπρομ και ηττήθηκε. Αμφότερες είναι ομάδες που δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν, Αυτό αναμένουμε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση., Γκολ-γκολ, Over 2,5 γκολ και over 3,5 γκολ !