logo as
   [955] ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

«Κατρακύλησε» ο άσος
 15/10/2018

ΣΕΑΡΑ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Η Σεαρά έχει μείνει με τη νίκη απέναντι στη Σαπεκοένσε, σε ένα παιχνίδι που έγινε την 1η του μήνα. Η ομάδα του Λίσκα έχει ανεβάσει στροφές στην μάχη για την παραμονή. Εχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εχει να χάσει 38 χρόνια, στην έδρα της από την Μποταφόγκο και για την ίσια είναι ένας καλός οιωνός. Με νίκες έχει βγάλει τα τρία τελευταία μπροστά στο κοινό της. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΕΑΡΑ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 3-1

57’ Βάλντο, 59’ Αρτούρ, 77’ Καρβάλιο – 35’ Ντόφο

Η Μποταφόγκο δεν παρουσίασε και το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο απέναντι στην Βάσκο, μεσοβδόμαδα, με αποτέλεσμα να μοιραστεί τους βαθμούς, Ηθελε να δώσει την απάντηση της στον αποκλεισμό στους «16» του Σουνταμερικάνα, που προηγήθηκε, από την Μπαία. Πάντως έχει βγάλει με ισοπαλίες τα δύο τελευταία πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν ισάριθμες νίκες. Η ομάδα του Ζε Ρικάρντο θέλει να αισθανθεί καλύτερα αναφορικά με την παραμονή της, Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μαρσίνιο. Αποθεραπεύτηκε ο αμυντικός μέσος Ζεάν.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΒΑΣΚΟ 1-1

17' Λουίς Φερνάντο - 36' Μ. Λόπες

Πιθανές συνθέσεις:
Σεαρά:
Έβερσον - Ζόναταν, Μπροκ, Άλβες, Σαβιέρ - Εντίνιο, Ρίτσαρσον - Καλίσον, Κιχάντα, Αζεβέδο - Αρτούρ
Μποταφόγκο: Σαούλο - Ρικάρντο, Κάρλι, Ραμπέλο, Γκίλσον - Μποχέτσα, Φερνάντες - Φερνάντο, Λιντόζο, Πιμπάο - Κιέζα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Λογικός ο άσος αν και τις τελευταίες ώρες δέχεται πιέσεις και έχει χάσει την αρχική αξία του. Αποδεκτός σε αποδόσεις άνω του 2.30, εναλλακτική επιλογή το αμφίτερμα.





Βαθμολογία 2023