logo as
   [353] ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΕΟΒΙΛ ΤΑΟΥΝ 0-2  [326] ΜΟΡΚΑΜ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 1-0  [278] ΛΑΡΙΣΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-3  [313] ΚΑΡΛΑΙΛ - ΓΟΥΙΚΟΜ 1-1  [289] ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ 0-3  [357] ΤΟΡΚΙ - ΧΑΒΑΝΤ & ΓΟΥΟΤΕΡΛΟΥΒΙΛ 2-0  [321] ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 0-1  [380] ΦΟΛΚΕΡΚ - ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ 1-1  [378] ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Με ψηλά το κεφάλι!
 15/10/2018

Στο Περιστέρι θα πέσει για την γαλανόλευκη η αυλαία του πρώτου προκριματικού ομίλου όπου έδωσε μεγάλη μάχη ως το τέλος και εν τέλει ηττήθηκε προ ημερών στην Κροατία. Στοίχισε η απουσία του αρχισκόρερ Κουλούρη και του πρώτου στις ασίστ Τσιμίκα που τους δανείστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε στους άνδρες, αλλά αυτή είναι η μοίρα των μικρότερων ηλικιακά ομάδων και των πρωτοκλασάτων παικτών τους. Τώρα κόντρα στην Λευκορωσία οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη θα κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, οδηγούμενοι προς μπαράζ για την πρόκριση ως δεύτεροι. Θεωρητικά μπορούν να ξεπεράσουν την ισόβαθμη Κροατία και να προκριθούν απευθείας αν βάλουν τρία γκολ περισσότερα από όσα εκείνη στο Σαν Μαρίνο. Σε κάθε περίπτωση θα επιλέξουμε τον άσο. Για να ανέβει η απόδοση παίρνουμε τον άσο από ημίχρονο στο 1.75 !

Μια και ο λόγος για νεανικές ομάδες, θα σταθούμε και στο ντέρμπι στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας ανάμεσα στην Αϊντχόβεν Β’ και τον Άγιαξ Β’. Οι δύο δεύτερες ομάδες των μεγάλων κλάμπ της χώρας ξεκίνησαν με όνειρα τη φετινή σεζόν αλλά ταλανίζοντας από αστάθεια στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Ειδικά για τον περσινό πρωταθλητή Άγιαξ αποτελεί πισωγύρισμα η τρέχουσα συγκυρία. Η Αϊντχόφεν προέρχεται από τεράστιο διπλό με ανατροπή στην έδρα της ποιοτικής Ρόντα. Ο Άγιαξ στελεχώνει με περισσότερους παίκτες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας αυτές τις ημέρες. Τα παραπάνω στοιχεία και η έδρα μας οδηγούν στον άσο της Αϊντχόφεν σε απόδοση του 2.25 !