logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ισορροπία στο Χίλσμπορο !
 19/10/2018

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Γουένσντεϊ προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι και έχει ανέβει στην εξάδα με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Η ομάδα του Γιός Λουχουκάι έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά με νίκη επί της Μίντλεσμπρο, όμως πρέπει να προσέξει γιατί δέχεται γκολ σε όλα τα ματς και έχει τρεις σερί ισοπαλίες εντός έδρας. Εκτός Κ. Λι, Αμπντί (μέσοι), Γουίναλ, Ματίας (επιθετικός), Φαν Άκεν (μπακ), αμφίβολος ο επιθετικός Χούπερ και ο μπακ Χάτσινσον.

Η Μίντλεσμπρο έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την μόλις δεύτερη φετινή ήττα της, εντός έδρας από τη Νότιγχαμ. Η ομάδα του Τόνι Πούλις εξακολουθεί όμως να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και τα τελευταία δέκα παιχνίδια της ήταν under 2.5 καθώς δεν βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που της έχει στοιχίσει ειδικά εκτός έδρας. Απέναντι στην Γουένσντεϊ πάντως έχει καλή προϊστορία με αήττητο πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανες ενδεκάδες
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ: Ντόουσον, Λις, Πάντιλ, Χέκτορ, Πάλμερ, Τόρνλεϊ, Ονομάχ, Μπάναν, Ριτς, Πένεϊ, Φλέτσερ.
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Ράντολφ, Σότον, Φρεντ, Αγιάλα, Φλιντ, Χόουσον, Μπέσιτς, Σάβιλ, Ντάουνινγκ, Μπρέιθγουεϊτ, Χάγκιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ισορροπημένο ματς ανάμεσα σε ποιοτικές ομάδες που δεν χάνουν εύκολα. Μας αρέσει το γκολ-γκολ ! Για μεγάλη απόδοση μας κάνει η ισοπαλία !





Βαθμολογία 2023-24