logo as
   [169] ΣΕΡΕΝΓΚ - ΝΤΕΙΝΖ 0-1  [152] ΑΒΡΑΝΣ - ΣΑΤΟΡΟΥ 1-0  [158] ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ - ΝΤΙΖΟΝ 0-2  [171] ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΜΠΡΕΝΤΑ 1-1  [170] ΦΡΑΝΣ ΜΠΟΡΕΝΣ - ΝΤΕΝΤΕΡ 0-2  [143] ΡΑΝΤΕΡΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ 1-1  [177] ΑΑΡΑΟΥ - ΤΟΥΝ 2-0  [183] ΡΕΤΖΙΑΝΑ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΚΑΛΤΣΙΟ 0-1  [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Βίοι αντίθετοι !
 19/10/2018

ΘΕΛΤΑ-ΑΛΑΒΕΣ

Από ήττα στη Σεβίλλη προέρχεται η Θέλτα, η οποία έχει συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Έτσι το παιχνίδι με την Αλαβές είναι σημαντικό και χρειάζεται να επιστρέψει στις επιτυχίες, αξιοποιώντας περισσότερο την έδρα της, όπου είναι μεν αήττητη, αλλά με 3 ισοπαλίες σε 4 ματς. Κακά μαντάτα από τις εθνικές, αφού ο Μάξι Γκόμες (4 γκολ) επέστρεψε τραυματίας. Μπουφάλ και Έκερτ ερίζουν για τη θέση του. Ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές ο κόουτς Μοχάμεντ.

Σπουδαία νίκη είχε πετύχει πριν τη διακοπή η Αλαβές, η οποία είχε επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε γκολ του Μανού Γκαρσία στο 95’. Σε εξαιρετική κατάσταση, με μόλις μία ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές, η ομάδα του Αμπελάρδο πάει στο Βίγκο με στόχο το τρίτο φετινό «διπλό». Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από την εθνική ο αμυντικός Μαριπάν. Παραμένουν εκτός Έλι, Μαρίν. Δύσκολα θα προλάβει ο βασικός γκολκίπερ Πατσέκο που τραυματίστηκε με τη Ρεάλ.

Πιθανές ενδεκάδε
ΘΕΛΤΑ:
Άλβαρεζ, Μάγιο, Ρονάλια, Καμπράλ, Χουνκά, Λομπότκα, Μπελτράν, Μπουφάλ, Σίστο, Γιοκουσλού, Ιάγκο Άσπας.
ΑΛΑΒΕΣ: Σιβέρα, Μαρτίν, Τσίμο, Λαγκουάρδια, Ντουάρτε, Ιμπάι, Πίνια, Μπρασανιάκ, Ροντρίγκεζ, Μπαστόν, Καγιέρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Κλασική περίπτωση γκολ-γκολ ! Για μεγάλη απόδοση προσφέρεται η ισοπαλία !





Βαθμολογία 2023-24