logo as
   [928] ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1-1  [924] ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ψάχνει απαντήσεις η Λυών
 19/10/2018

ΛΥΩΝ – ΝΙΜ
Η Λυών γνώρισε τη συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν με 5-0! Στο 32’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έμεινε και εκείνη με δέκα παίκτες. Στο 1-0 οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Την Τρίτη θα παίξει εκτός έδρας με τη Χοφενχάιμ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ντουμπουά (6/0) και οι επιθετικοί Τραορέ (9/4) και Κορνέ (6/0). Τιμωρημένος ο μέσος Τουσάρ (8/0). Εκτός ακόμη οι αμυντικοί Ράφαελ (7/0) και Τέτε (χωρίς συμμ.), ο μέσος Τεριέ (7/2, 4 αλλ.) και οι επιθετικοί Φεκίρ (6/2) και Γκουιρί (χωρίς συμμ.).

Τελευταίος αγώνας:
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ 5-0

9’ πεν. Νεϊμάρ, 61’, 66’, 69’, 74’ Εμπαπέ

Η Νιμ ήταν νωθρή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεμς και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ, με την αντίπαλο της να έχει μεταξύ άλλων και δοκάρι. Στο 2ο μέρος όμως κυριάρχησε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ο αντίπαλος τερματοφύλακας ωστόσο είχε απαντήσεις και έτσι το ματς τελείωσε 0-0. Παρέμεινε μακριά από τη νίκη σε 7ο ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Λαντρέ (8/0) και ο επιθετικός Ζιλαϊμέ (8/1). Μακροχρόνια εκτός είναι ο μέσος Βαλντίνια (χωρίς συμμ.) και ο τερματοφύλακας Σούρζακ (χωρίς συμμ.).

Τελευταίος αγώνας:
ΝΙΜ – ΡΕΜΣ 0-0

Πιθανές συνθέσεις:
Λυών:
Λόπες – Μεντί, Μορέλ, Μαρσέλο, Μαρσάλ (Μεντί) – Ντομπελέ, Ντιοπ, Αουάρ – Τραορέ, Μέμφις, Ντεμπελε
Νιμ: Μπερναντονί – Αλακούς, Μπριανσόν, Αρέκ, Μαουάσα – Τιουμπ, Μπομπισόν, Σαβανιέ, Μπουανγκά – Ντεπρές, Μποζόκ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ιδανική ευκαιρία για να ξεσπάσει η Λυών κόντρα σε μια ομάδα που εκτός έδρας δέχεται γκολ με… συνέπεια. Άσος από ημίχρονο, εναλλακτική επιλογή άσος με συνδυαστικό over.





Βαθμολογία 2023-24