logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχονται γκολ
 19/10/2018

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ
Νίκησε δίκαια την Χόφενχαϊμ. Έβαλε τέλος σε αρνητική παράδοση τριών αγώνων και μάλιστα τα κατάφερε παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα. Πρώτη φορά πετυχαίνει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα η ομάδα του Άντι Χιούτερ φέτος ενώ είναι και η πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο. Δεν έχει λύσει τα αμυντικά θέματά της όμως και έχει έξι σερί Goal/Goal! Πλήγμα η τιμωρία του υπέρ-πολύτιμου Ρέμπιτς (4 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Εκτός και οι αμυντικοί Σαλσέδο και Τσάντλερ.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1-2

Νέλσον 82’ – Ρέμπιτς 40’, Γιόβιτς 46’

Η Φορτούνα είχε κακή εικόνα και ηττήθηκε δίκαια από την Σάλκε. Ο κόουτς Φρίντχελμ Φούνκελ τα έβαλε με τους παίκτες και η διακοπή σίγουρα είχε θετικό αντίκτυπο. Μετά το καλό ξεκίνημα έχει τρεις ήττες και υπάρχει προβληματισμός ειδικά για την άμυνα που έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις μια φορά! Εκτός έδρας δεν έχει νίκη (0/2/1). Τραυματίες οι αμυντικοί Γκίσελμαν (7 ματς/2 ασίστ), Κοντέντο, Χόφμαν (2 ματς) και οι μέσο-επιθετικοί Φινκ, Κάραμαν (3 ματς/1 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΣΑΛΚΕ 0-2

ΜακΚένι 48’, Μπούργκσταλερ 53’

Πιθανές συνθέσεις:
Αϊντραχτ:
Τραπ – Άμπραχαμ, Χασέμπε, Εν’Ντικά – Ντα Κόστα, Φερνάντες, Ντε Γκουζμάν, Γκατσίνοβιτς, Κόστιτς – Αλέ, Γιόβιτς
Φορτούνα: Ρένσινγκ – Αϊχάν, Μπότζεκ, Καμίνσκι – Τσίμερμαν, Σομπότκα, Τσίμερ – Μπαρκόκ, Μοράελες – Ραμάν, Χένινγκς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και ο άσος έχει τύχη όσο διατηρείται σε… αξιοπρεπή επίπεδα (άνω του 1.70). Εναλλακτική επιλογή το αμφίτερμα.





Βαθμολογία 2023-24