logo as
   [121] ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ - ΚΙΟΤΟ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Λάμπει το Αστέρι!
 22/10/2018

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου συνεχίζεται και φέτος και εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα με πολλά εντός έδρας παιχνίδια και έχοντας μόνον μία απώλεια, την ισοπαλία με την Ξάνθη, παραμένει σε θέση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Περιστερίου έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δύσκολα δέχεται γκολ και το ματς με τον Αστέρα είναι από τα κομβικά της σεζόν και μία νίκη θα είναι πολύ σημαντική. Ο Κάναντι δεν υπολογίζει στους επιθετικούς Ενσικουλού και Μανούσο που προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Αστέρας δέχθηκε και με τον Παναθηναϊκό γκολ στο τέλος και μάλιστα από πέναλτι και η... κατάρα που τον κυνηγάει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος συνεχίζεται με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Η ομάδα της Τρίπολης ψάχνει ένα ξέσπασμα και ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Παντελίδη, καθώς είναι τιμωρημένος ο ακραίος Κυριακόπουλος και από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Τασουλής, Ματρικάρντι και ο μέσος Σάλας.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλαντζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο, Μούζακιτς, Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Κλειστό ματς αναμένουμε στο Περιστέρι. Καλύτερα Under 2.5 γκολ. Αν προκύψει νικητής στα σημεία, αυτός πιθανώς θα είναι ο Ατρόμητος !





Βαθμολογία 2023-24