logo as
   [134] ΠΡΕΣΤΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ 2-0  [188] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΕ - ΤΑΝΤΟΝ ΤΑΟΥΝ 2-0  [130] ΙΣΤΡΑ 1961 - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Half 0-0  [196] ΧΕΜΕΛ ΧΕΜΠΣΤΕΝΤ - ΑΒΕΛΕΙ 2-1  [189] ΙΣΤΜΠΟΥΡΝ ΜΠΟΡΟ - ΜΕΙΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ. 1-1  [182] ΟΛΝΤΑΜ - ΦΑΙΛΝΤ 0-3  [180] ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ 0-3  [167] ΜΠΟΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΣΠΟΡΤΣ 2-0  [158] ΡΕΞΑΜ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Οι εναλλακτικές επιλογές !
 22/10/2018

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η Μπενεβέντο υποδέχεται την Λιβόρνο. Οι γηπεδούχοι συμπεριλαμβάνονται στα φαβορί για την άνοδο, αλλά πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έκαναν νερά. Υπάρχει πάντως ποιότητα στις τάξεις τους, ενώ σκοράρουν εύκολα. Προβλήματα παρατηρούνται στην αμυντική λειτουργία. Η Λιβόρνο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη κατηγορία έπειτα από την επάνοδό της. Συγκριτικά βαριά φανέλα αλλά με αδυναμίες πολλές στην άμυνα. Μπροστά τον βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν με επιθετικούς επιπέδου Ντιαμάντι και Τζανέτι. Λογική επιλογή ο άσος αλλά πληρώνει ψίχουλα. Θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ σε απόδοση 1.90 !

Στη Σουηδία αναμετρώνται η Μπρομαποϊκάρνα με την Γκέτεμποργκ. Η ομάδα της Στοκχόλμης σε δυσχερή θέση καίγεται για την νίκη προκειμένου να ελπίζει ρεαλιστικά στην παραμονή στην κατηγορία. Ομάδα με πολλές αδυναμίες στην άμυνα. Από την άλλη πλευρά η πάλαι ποτέ κραταιά Γκέτεμποργκ έχει καταντήσει επίσης να χρειάζεται βαθμούς για να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και να μην τρέχει στις τελευταίες αγωνιστικές. Και οι φιλοξενούμενοι μπάζουν στα μετόπισθεν αλλά έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν μπροστά. Δύσκολη η επιλογή σημείου, καλύτερα και εδώ το γκολ-γκολ σε απόδοση 1.60 !

Στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η Βάρναμο υποδέχεται την Γκέφλε. Αμφότερες δίνουν την μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλύτερη θέση έχοντας ξεκινήσει πιο νωρίς την αντεπίθεσή τους, αλλά και λόγω της ποιότητας που τους χαρακτηρίζει. Η Γκέφλε μάλλον άργησε να ξυπνήσει, αλλά αν κάνει και σήμερα το διπλό θα μείνει ζωντανή για να παλέψει ως το τέλος της περιόδου με περιορισμένες έστω πιθανότητες. Θα τα δώσουν όλα και οι δύο ομάδες για τη νίκη. Πιθανή κατάληξη το γκολ-γκολ σε απόδοση 1.75 !